REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį tiesioginėje TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje debiutuos nauja pora – vasaros šou „Aistrų pakrantė“ vieni iš favoritų Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Žavi šviesiaplaukė kaunietė pernai TV3 projekte šoko kartu su Mariumi Kiltinavičiumi. Daug simpatijų iš komisijos sulaukusi profesionali šokėja šiemet grįžta su nauju partneriu „Aistrų pakrantės“ dalyviu – Martynu.

REKLAMA

Intriguojančio vasaros šokių šou finalas buvo ne mažiau ypatingas. Žiūrovų nuomone projektą laimėjęs Tadas Rimgaila jau sukasi „Šok su manimi“ projekte, tuo tarpu jo partnerė Rima Panuškytė dėl užimtumo ir didelio atstumo dalyvauti kartu su laimėjusiu vaikinu negalėjo. Kol Rimai televizijos projekto kūrėjai ieškojo naujo partnerio, mergina gavo pasiūlymą šokti su žymiais pasaulinės muzikos atlikėjais. Pasitaikusią galimybę ji išnaudojo, todėl jau visai netrukus išvyks į koncertinį turą po visą pasaulį. „Aistrų pakrantės“ favoritams tik šiek tiek finale nusileidusi Nerijaus Jasaičio ir Audros Šuliauskaitės pora dėl asmeninių priežasčių „Šok su manimi“ projekte dalyvauti atsisakė, todėl TV3 žiūrovai jau šio šeštadienio vakarą 19 val. susipažins su naujais charizmatiškais šokėjais – „Aistrų pakrantės“ finale dėl asmeninių darbų dalyvauti negalėjusia E. Straleckaitės ir M. Makalausko pora.

REKLAMA
REKLAMA

„Man buvo labai gaila, kad ši pora neturėjo galimybių šokti superfinale. Eglė ir Martynas buvo viena stipriausių vasaros šokių šou porų. Džiugu, kad jiems pavyko patekti į ‚Šok su manimi'. Nekantrauju pamatyti jų pasirodymą“, – šypsosi TV3 šokių projekto komisijos narys Jurijus Smoriginas.

Pernai Eglės ir grupės „Neo“ vokalisto porą treniravo Violeta Burneikienė su vyru Rolandu. Šiemet trenerė pati dalyvauja šokių konkurse, tačiau suderinus darbus naujų šokėjų porą ruoš šeštadienio pasirodymams.

„Martynas labai stropus mokinys ir yra labai rimtai nusiteikęs dirbti. Jis dalyvauja visose repeticijose – su vaikais, jaunimu, senjorais ir, žinoma, individualiai šoka su Eglute“, – naują mokinį giria Violeta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Martynas iš Klaipėdos dėl šokių persikraustė pas Eglę į Kauną. Neseniai Turkijoje Pasaulio vyrų krepšinio čempionate su Klaipėdos universiteto „Leader“ šokėjomis palaikymo komandoje šokęs vaikinas su nekantrumu laukia savo debiuto „Šok su manimi“ aikštelėje.

Kaip seksis Eglės ir Martyno porai įsibėgėjusiame „Šok su manimi“ konkurse, sužinosite šeštadienį, spalio 16 dieną, 19 val. tiesiogiai tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų