REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai mes keiksnojame Lietuvos eismo kultūrą, guodžiamės kelių chuliganais ir su viltimi dairomės svetur. Tačiau prisiminkite senelio Enšteino žinomiausią teoriją. Panašu, palyginus su Rusija, mūsų šalis pasirodytų kaip takto, tarpusavio supratimo kelyje ir saugaus eismo etalonas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiems pasvarstymams įkvėpė Rusijos sostinės eismo nelaimių aplinkybės. Štai šį savaitgalį Maskvoje didžiulę avariją sukėlė solidus „Jaguar“. Kilmingas britiškas aparatas tiesiog „nunešė“ du automobilius ir motociklą. Net keista, kad žuvo tik du žmonės.

REKLAMA

Dar keistesnės pasirodė mums šios avarijos aplinkybės. Jos puikiai iliustruoja vietos papročius. Pasirodo, mieste 180 km/h greičiu skriejęs „Jaguar“ lenkė prie sankryžos stovinčius automobilius išvažiuodamas į priešingą prospekto eismo juostą, kirsdamas dvigubą ištisinę liniją. O ten važiavę automobiliai nespėjo pasitraukti...

Sako, kad tokios manieros yra greičiau tradicija, nei išimtis. Net ir važiuojant tokiu aristokratišku automobiliu, kaip „Jaguar“.  Tiesiog tokie rusiški papročiai.

Parengta pagal topnews.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų