REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė pareiškė ketinanti tapti politike, jeigu būtų atleista iš teisėjos pareigų.„Jeigu aš būsiu išmesta iš teisėjų, iš teisėjos darbo vien dėl to, kad mano brolio mergaitė išprievartauta ir brolis nužudytas, tai aš tikrai eisiu į politiką“, - duodama interviu LNK laidai „Savaitės TOP-5“ sakė N. Venckienė.

REKLAMA
REKLAMA

N. Venckienė teigia  galvojusi palikti šalį, bet vėliau  persigalvojo ir ėmė mąstyti, kad ką nors keisti gali tik dalyvaudama politikoje.

REKLAMA

„Aš iš pradžių taip pergalvojau, kad geriausias variantas yra išvažiuoti į užsienį. Bet po to kažkaip galvoju, o tai dėl ko dabar mums, kurie siekiame tiesos, važiuoti į užsienį? Tai tegul tie iškrypėliai, išgamos, tie korumpuoti, tegul jie išvažiuoja. Bet kaip tą pasiekti? Nebent patekus į valdžią, kažką gali keisti. Jeigu aš būsiu atleista, aš tikrai sieksiu, aš tikrai, netylėsiu“, - aiškino D. Kedžio sesuo.

Klausiama, ar esanti tikra, kad bus atleista, N. Venckienė tuo beveik neabejojo: „Aš manau, kad būsiu atleista, nebent pati prezidentė nepasirašys dekreto“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų