REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš, kitas aš ir Ingrida“ – perfrazavę žinomos komedijos pavadinimą, „Kviečiu šokti“ netikėtai vedė Inga Valinskienė ir du it dvyniai panašūs žavūs vyrai – Rolandas Vilkončius ir jo antrininkas Mantas Stonkus.

REKLAMA
REKLAMA

Inga Valinskienė visą vakarą niekaip negalėjo išsiaiškinti, kuris iš jų gražesnis. M. Stonkaus privalumas tas, kad jis nieko prieš pašokti su projekto vedėja Inga Valinskiene.

REKLAMA

Kubiete tapusi Rūta Mikelkevičiūtė, vikingas Andrius Paulavičius, Egipto karalienė Kleopatra Natalija Zvonkė, disko karalius Radži, mėlynas žmogeliukas iš kosmoso Rita Pivoriūnaitė, romantikas iš Rusijos Andrius Šedžius, amerikiečių karininkė Vilija, Venecijos karnavalo ponia Jolanta Paulauskienė, rokenrolo mergaitė Laura Valytė, hipis Sakalas Uždavinys ir piratė Gabrielė Martirosianaitė – „Kviečiu šokti“ dalyviai šeštadienio vakarą keliavo per amžius.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijoje dirbo režisierius Vytenis Pauliukaitis, pedagogė ir šokėja Ieva Šimukauskienė, šokių projekte patirties turintis Saulius Siparis ir nusipelniusi trenerė, tarptautinės kategorijos teisėja Daiva Dackevičienė.

Šokėjų pasirodymai sukėlė pačius įvairiausius jausmus komisijos nariams. Pamatęs ant nuogo Natalijos Zvonkės kūno ropojantį pitoną, aktorius Saulius Siparis užsimanė irgi ant jos užsirangyti, Vyteniui Pauliukaičiui užkliuvo Radži perukas, kurį pavadino pyragu, Ievai Šimukauskienei – per daug padori laisvo elgesio mergina iš Kubos Rūta Mikelkevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Epochų vakarą komisija mažiausiai balų skyrė Gabrielės Martirosianaitės ir Edvino Kregždžio porai . Komisija iškritikavo judviejų „piratinį“ tango. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, Gabrielei teko palikti „Kviečiu šokti“ projektą. Šis iškritimas – jau trečiasis Gabrielei. Pirmą kartą judviejų pora pasitraukė iš projekto dėl Edvino kojos traumos, praėjusį šeštadienį jie taip pat užėmė paskutinę vietą, bet nuo iškritimo išgelbėjo traumą patyrusi ir iš projekto anksčiau laiko pasitraukusi Rimo Valeikio pora. Tačiau Gabrielė turės dar vieną šansą ir mėnesio pabaigoje drauge su kitomis iškritusiomis poromis šoks sugrįžimo, arba vilties, šokį.

Žiūrovai  daugiausiai balsavo už Radži, Jolantą Paulauskienę ir Andrių Paulavičių.

Susumavus rezultatus, projekte pirmą kartą triumfavo aktoriaus Andriaus Paulavičiaus ir Ingridos Mikštienės pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų