REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai pasirodžius informacijai, neva „Olialia pupytės“ narės Marinos Daščenkos nuotraukos naudojamos interneto puslapyje, kuriame teikiamos intymios paslaugos, sukėlė nemažas diskusijas.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad žinomų asmenų arba panašių į juos nuotraukos neretai naudojamos interneto tinklalapiuose, ir tik Lietuvoje tai pateikiama kaip neregėta sensacija.

REKLAMA

Kokybiškos žvaigždžių fotosesijų nuotraukos bei asmeninė informacija yra lengvai prieinama, todėl nėra stebėtina, kad atsiranda piktavalių, norinčių neteisėtai tuo pasinaudoti. Atlikėjai dėl to pikta: „Esu labai nepatenkinta, kad manimi naudojasi. Pavargau nuo apkalbų ir šmeižto. Mano artimiausi žmonės žino, kad visa yra melas, ir tik tai mane kiek guodžia. Tiesą pasakius, manau, kad susidariusią situaciją reikia spręsti teisiniu būdu, todėl jau konsultuojuosi su teisininkais.“

REKLAMA
REKLAMA

Virtualioje erdvėje nesunku susikurti apgaulingą anketą. Viename populiariausių pasaulyje „Facebook“ tinklalapyje galima rasti daugybę įžymybių klonų, o nustatyti, kuris iš jų yra tikrasis, beveik neįmanoma. Minėtame socialiniame tinklalapyje galima rasti daugiau nei penkis M. Daščenkos profilius!

“Sunku net įsivaizduoti, ką apsimetėliai rašinėja mano vardu ir kokios nesąmonės ten vyksta. Ko gero, reikės konsultacijos ir su IT specialistais", – sako Marina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų