REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK saugaus eismo laida „Ne vienas kelyje“ sekmadienio laidą skirs Paryžiaus automobilių parodai, iš kurios ką tik grįžo žurnalistė Živilė Vaškytė ir... Vilniaus dviratininkams. Laida nutarė išsiaiškinti, ar dviratis yra patogus transportas – ne poilsio, o susisiekimo priemonė.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistai surengė eksperimentą ir į Vilniaus gatves, apsiginklavę 8 kameromis, išvažiavo su dviračiais. Dainius Leonavičius, kaip ir dera tokios laidos vedėjui, vaidino „teisingą“ dviratininką, kuris turi važiuoti pagal visas (pabrėžiam „visas“) Kelių eismo taisykles. O jo kolega Valdas Valiukevičius vairavo taip, kaip vairuoja dauguma dviratininkų sostinės gatvėmis – kaip patogiau ir greičiau. Startavę Justiniškių gatvėje, abu turėjo susitikti prie Vilniaus rotušės. Nesunku atspėti, kas į galutinį maršruto tašką atvyko pirmas...

Po eksperimento Dainius sakė jog niekuomet daugiau sostinės gatvėmis dviračiu nevažiuos, o juo važinės tik užmiestyje, nes... Kaip tokios laidos vedėjas jis negali sau suteikti galimybę pažeisti Kelių eismo taisyklių, o pagal jas važiuoti tikslo link, sostinėje tampa neįmanoma misija. Kodėl? Žiūrėkite laidą sekmadienį 17 val. per LNK ir sužinosite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų