REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

T. Delininkaitis: aš paprastas žmogus, atvažiavęs iš kaimo

Trečiadienį „Žalgirio radijo“ laidoje skambėjo Kauno „Žalgirio“ gynėjo Tomo Delininkaičio balsas. Žalgirietis atsakė į įvairius klausytojams rūpimus klausimus. T.Delininkaitis papasakojo ne vien apie įprastus krepšinio dalykus, tačiau ir atskleidė šiek tiek „Žalgirio“ užkulisių. Pavyzdžiui – ar žinojote, jog komandoje yra „gruobuonys“?

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ naujoko vizitas „Žalgirio radijo“ laidoje sukėlė nemenką aistruolių susidomėjimą. Komandos gerbėjų klausimų jūroje buvo galima rasti tiek rimtų, tiek ir šmaikštesnių klausimų. Į visus juos Tomas noriai atsakinėjo.

REKLAMA

Ne paslaptis, jog T.Delininkaitis – puikus snaiperis. Tačiau ar jo taikiklis neišsiderino pusmetriu nutolinus tritaškio liniją? Žaidėjas tik nusišypso: „Man kaip tik yra geriau, nes kai būdavo arčiau – nepataikydavau, - tačiau tučtuojau surimtėja. - Aišku, kažkiek jaučiasi, tačiau kad pokyčiai turėtų labai daug įtakos, tai ne.“

Gynėjas neslepia, sutarties iš „Žalgirio“ nesitikėjo, tačiau su pasiūlymu sutiko ilgai nedvejodamas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai nesitikėjau. Tai – kiek nustebino. Žinoma, maloniai. Norisi su „Žalgiriu“ laimėti visus įmanomus titulus. Tai svajonė, kurios būtinai visi kartu sieksime. Atvažiavau čia atiduoti visą save, padėti komandai. Gyvenime – viskas yra įmanoma. Finalinis Eurolygos ketvertas – taip pat. Džiaugiuosi, jog mane šiltai pasitiko. Tai leidžia visą dėmesį sutelkti į krepšinį“, - tikino krepšininkas.

Žaidėjas laidos vedėjui Karoliui Tiškevičiui pripažino, jog yra tik paprastas žmogus ir gatvėje užkalbintas pro žmogų tikrai nepraeis užrietęs nosį: „Kai prieina mieli žmonės, mielai kažko pasiteirauja, paklausia, kodėl gi nepakalbėjus? Aišku, kita kalba, jei tai – įkaušę įkyruoliai. Aš esu tik paprastas žmogus atvažiavęs iš kaimo, mėgstantis pabendrauti. Tad – kodėl gi ne?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pašmaikštauti mėgstantis snaiperis laidos metu atskleidė, jog grupuočių „Žalgiryje“ nėra, tačiau „gruobuonys“ – egzistuoja.

„Visa komanda – draugiška, puikiai kartu sutaria. Tikrai nėra jokių grupuočių. Tiesa, kai nori kažką pasakyti, turi prieš tai gerai penkis-šešis kartus pagalvoti, nes prie kiekvieno žodžio tikrai bandys prisikabinti „gruobuonys“, išsijuokti. Taip aš vadinu tuos komandos draugus, su kuriais kartu žaidėme rinktinėje“, - per dantį kitus bronzinius čempionus draugiškai patraukė Tomas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų