REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Neseniai iš savo sužadėtinio Deivido Meškausko glėbio sprukusi Rūta Ščiogolevaitė jau turi naują mylimąjį – garsų Vokietijoje muzikantą ir aktorių Elviną Dandelį. Jųdviejų su Rūta sūnaus tėvas patikino, kad jų išsiskyrimo priežastis nebuvo nauja moters simpatija.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 televizijos išplatintame pranešime spaudai rašoma, jog R Ščiogolevaitė pasiryžo pristatyti savo naująjį mylimąjį. Vos vasarą sužadėtuves su sūnaus Adomo tėvu nutraukusi moteris patikino, jog yra vėl įsimylėjusi.

REKLAMA

Teigiama, jog atlikėja su dabartiniu draugu susipažino birželį vykusiame muzikos konkurse Stambule, Turkijoje. Vos po mėnesio Rūta su Deividu pranešė apie skyrybas.

D. Meškauskas patikino, jog naujoji Rūtos simpatija nebuvo jam naujiena. Paklaustas, ar galėjo šis vyriškis būti jų skyrybų priežastimi, šokėjas paneigė. „Rūta pasitikiu. Žinau, kad jie susipažino dar mums būnant kartu. Tačiau jie dar tikrai nedraugavo“, – teigė vyras.

Pasidomėjus, ar jaučia nuoskaudą dėl tokių staigių buvusios mylimosios asmeninio gyvenimo pokyčių, Deividas tik palinkėjo: „Tegu Rūta būna laiminga ir sėkmingai augina mūsų sūnų. Nepykstu ant jos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų