REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusį Didžiosios Britanijos ministrą pirmininką Tonį Blairą (Tony Blair) protestuotojai Dubline apmėtė kiaušiniais ir batais. T. Blairas atvažiavo į vietos knygyną dalyti autografų neseniai išleistus jo memuarus nusipirkusiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša „RTE News“, prie parduotuvės susirinko maždaug 300 žmonių, pasisakančių prieš karines operacijas Irake ir Afganistane. Susirinkusieji buvusį šalis vyriausybės vadovą pasitiko šūkiais „Tonis Blairas – karo nusikaltėlis“. Vėliau iš knygyno išėjusį T. Blairą jie apmėtė kiaušiniais ir batais. Kaip skelbia „Sky News“, tikslo kiaušiniai ir batai nepasiekė, nes T. Blairo pasaugininkai uždengė jį skėčiais.

REKLAMA

Trys demonstrantai vėliau buvo suimti.

Dublinas – pirmas miestas, į kurį T. Blairas atvyko reklamuoti savo knygos. „Sky News“ pažymi, kad reklaminį turą buvęs Jungtinės Karalystės premjeras pradėjo užsienyje, norėdamas išvengti susidūrimų su savo priešininkais.

Taip pat verta paminėti, kad T. Blairas savo memuaruose, kurie šalies knygynų lentynose pasirodė rugsėjo 1 d., velionę princesę Dianą apkaltino manipuliavus žmonėmis. Tiesa, T. Blairas prisipažino ir pats užsiimdavęs tokiomis manipuliacijomis, rašo britų dienraštis The Daily Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų