REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinančius tris sezonus Portugalijos futbolo lygos taurė bus vadinama Bwin Cup.

Per Lygos būstinėje (Porte) surengtą spaudos konferenciją pasaulyje pirmaujanti interneto lošimų įmonė „Bwin“ pranešė apie savo ketinimą remti Portugalijos futbolo lygą. Ateinančius tris sezonus „Bwin“ bus generalinė Portugalijos futbolo lygos taurės rėmėja, o ši lyga bus vadinama „Bwin taure“ (Bwin Cup). Manfredas Bodneras (Manfred Bodner), vienas iš „Bwin“ vadovų: „Mes didžiuojamės galėję žengti dar vieną žingsnį ir sustiprinti mūsų senus ryšius su Portugalijos profesionalaus futbolo lyga. Glaudus profesionalaus sporto ir tokių pirmaujančių interneto lošimų kompanijų kaip „Bwin“ bendradarbiavimas taip pat užtikrins sporto ir pramogų vientisumą klientams ir sportininkams.“

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai buvo pasirašytos rėmimo sutartys 2010–2011, 2011–2012 ir 2012–2013 m. sezonams. „Bwin“ įgytos teisės apima logotipą su užrašu „Oficialusis generalinis rėmėjas“ (Official Title Sponsor) ant visų Portugalijos lygos taurės žaidėjų marškinėlių ir pastovią vietą klubo stadionuose. Be to, sutartyje numatytas bendradarbiavimas su žiniasklaida, „Bwin“ įtraukimas į „Taça da Liga“ svetainę ir naujos svetainės www.bwincup.com atidarymas. Visas per televiziją transliuojamas rungtynes ne Portugalijoje gyvenantys futbolo gerbėjai taip pat galės stebėti svetainėje www.bwin.com.

REKLAMA

Lygos taurę organizuoja Portugalijos profesionalaus futbolo lyga (Liga Portuguesa de Futebol Profissional), kuri debiutavo per 2007–2008 m. futbolo sezoną. Šiose varžybose dalyvaus visos Portugalijos futbolo lygos pirmosios (Primeira Liga) ir antrosios (Liga de Honra) divizijos, kurių kiekvieną sudaro po 16 klubų, komandos.

Jau daugelį metų „Bwin“ glaudžiai bendradarbiauja su Portugalijos profesionalaus futbolo lyga (Liga Portuguesa de Futebol Profissional). 2005–2008 m. ji buvo pagrindinė Portugalijos futbolo lygos pirmosios divizijos rėmėja ir nuo to laiko išliko oficialiąja partnere.

REKLAMA
REKLAMA

Savo rėmimo veikloje „Bwin“ visada daug dėmesio skyrė tokioms populiarioms sporto šakoms kaip futbolas, motosportas ir krepšinis – ne tik tarptautiniu, bet ir vietiniu mastu. Partnerių sąrašas jau dabar išties netrumpas: „Bwin“ yra pagrindinė Real Madrid rėmėja, tarptautinė FIBA partnerė, visų Europos ir Pasaulio čempionatų rėmėja, nuo 2004 m. artimai bendradarbiauja su MotoGP, taip pat yra generalinė Jerez (Ispanija) ir Estoril GPs rėmėja.

Apie „Bwin“

„Bwin“ grupė turi daugiau nei 20 mln. registruotų vartotojų daugiau nei 25 pagrindinėse rinkose. Skirtingose platformose grupė siūlo sporto lažybas, pokerį, kazino žaidimus, laimės ir įgūdžių žaidimus bei įvairių sporto renginių, tokių kaip Vokietijos futbolo lygos, garso ir vaizdo transliacijas. Kontroliuojančiosios bendrovės „Bwin Interactive Entertainment, AG“, akcijomis prekiaujama Vienos akcijų biržoje (ID kodas BWIN, Reuters ID kodas BWIN.VI). Ji savo pavaldžiosioms įmonėms ir susijusioms kompanijoms teikia įvairias paslaugas, tokias kaip programinės įrangos kūrimas, rinkodara, komunikacija, žmogiškieji ištekliai ir finansai. Pagrindinis „Bwin“ grupės verslas vykdomas per pavaldžiąsias ir susijusias įmones pagal licencijas (pvz., Prancūzijoje, Italijoje, Vokietijoje ir Gibraltare). Daugiau informacijos apie kompaniją rasite ryšių su investuotojais svetainėje www.bwin.org.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų