REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį rytą Specialiųjų tyrimų tarnybos agentai iškrėtė Alytaus miesto savivaldybę. Sulaikyti šios savivaldybės atsakingi darbuotojai tarp kurių ir miesto vadovas Česlovas Daugėla. Įtariama, kad Alytaus savivaldybėje meras ir jo darbuotojai piktnaudžiavo tarnyba, klastojo dokumentus ir išvaistė daugiau nei pusę milijono svetimo turto.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus mero Česlovo Daugėlos šeimai priklauso dvylika statybos bendrovių. Viena iš jų  pagarsėjo tuo metu, kai Jaunimo teatrui pardavė kėdes už dešimt kartų didesnę sumą, nei rinkoje. „Tai labai paprasti dalykai kurie yra biznio klausimai“ – teigė Alytaus meras Česlovas Daugėla.

REKLAMA

Tačiau, mūsų žiniomis, Alytaus meras Česlovas Daugėla STT pareigūnų sulaikytas dėl neseniai vykusios stadiono statybos. Jos metu pirminė statybų kaina išaugo daugiau nei dvigubai. Nuo dvylikos iki dvidešimt šešių milijonų. Šį stadioną statė taip pat viena iš Česlovo Daugėlos įmonių.

Nauji laivai, pramoniniai kompleksai, slidinėjimo trasos, tiltai, kaimo turizmo sodybos – dauguma Alytuje vykdomų statybos projektų susiję su Alytaus meru ir jo šeimai priklausančiomis statybos bendrovėmis. Už ką šįryt buvo sulaikytas Česlovas Daugėlą ir jo pavaldiniai, trečiadienį išsamiai papasakos laida „Faktų tyrimo biuras“ su Pauliumi Kaupeliu 19 val. 40 min. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų