REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rimo Valeikio ir jo žmonos Agnės Gintalaitės nesieja nei bendra pavardė, nei santuokos simbolis – vestuviniai žiedai. Pora nusprendė vietoj jų pasirinkti kur kas originalesnį santarvės simbolį – tatuiruotes. Ant vyro rankos puikuojasi dygliuotas ežiukas, tuo tarpu Agnės – liūtas.

REKLAMA
REKLAMA

Stilizuoti piešiniai – Rimo kūrybos. Vyras prisipažino, jog tatuiruotės puikiai atspindį šeimyninę subordinaciją. „Aš kaip ežiukas – ramiai guliu ant pilvuko, kol kas nepprispaudžia – tada parodau dyglius. O Agne, kaip liūtas, švelniai mane su letena vis pastumdo, kur reikia“, – reikšmes atskleidė dailininkas.

REKLAMA

R. Valeikis su žmona A.Gintalaite (SCANPIX nuotr.)R. Valeikis su žmona A.Gintalaite (Fotodiena/Tomo Lukšio nuotr.)

Paklaustas, kodėl nusprendė atsisakyti vestuvinių žiedų, Rimas prisipažino, jog su šiuo papuošalu „niekaip nesusigyveno“. „Nepatinka nei grandinėlės, nei žiedai. Tai vienąkart padėjau ant spintos, o Agnė paprieštaravo, kad viena jo nenešios – nusiėmė ir ji“, – patikino R. Valeikis. O kodėl ne vienas kito vardai vietoj gyvūnėlių? „Na juk tai taip banalu – atrodo, lyg iš kalėjimo išėjęs“, – juokavo Rimas.

Menininkas atskleidė, jog jo žmona galvoja apie kitas tauiruotes, tačiau Rimui kol kas pakanka. „Reikėjo laiko, kol pripratau prie to ežiuko. Jei anksčiau maniau, kad tai – kvailystė, dabar tatuiruotė tapo neatsiejama mano dalimi“, – teigė vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų