REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvyniotas į maistinę plėvelę, apmėtytas kiaušiniais, aplietas vandeniu ir patyčias kenčiantis lietuvis – tokie vaizdai užfiksuoti Didžiojoje Britanijoje kamera pasiekė Balsas.lt redakciją. Lietuvaitį kankino ne kas kitas, o dar du tautiečiai, kuriems kankinimų objekto bejėgiškumas, rodos, kėlė dar didesnį norą tyčiotis.

REKLAMA
REKLAMA

Sadistai į maistinę plėvelė suvyniotą tautietį ne tik apmėtė kiaušiniais. Negalintis paeiti, surištomis kojomis lietuvaitis buvo stumdomas, o po vieno nukritimo pasigirdo skausmo šūksnis, mat auka į grindinį susitrenkė galvą. Kitame vaizdo įraše matyti, kaip kankintojai savo auką neša į vaikišką baseiną, meta į vandenį.

REKLAMA

Stebint vaizdo įrašus paaiškėjo, kad už vaizdo kameros slėpėsi mergina, o viename vaizo įraše matyti ir ketverių-penkerių metų vaikas, stebintis, kaip suaugusieji elgiasi.

Sadistai ne tik nufilmavo kankinamą tautietį, bet ir išplatino filmuotis vaizdus interneto portale YouTube.com. Deja, peržiūrėjusiems vaizdo įrašus situacija nebuvo tokia juokinga kaip kankintojams. Po vaizdo įrašais pasipylė grasinantys komentarai ir įžeidinėjimai skriaudikams. „Gėda būti lietuviu per tokius asilus“, – rašė vienas komentatorių.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt įspėja, jog vaizdo įrašuose girdimi necenzūriniai žodžiai.

Papildyta. Policijos departamento atstovas žiniasklaidai Ramūnas Matonis tvirtino, jog tokius įžūlius „pramogautojus“ būtų galima nubausti remiantis net keliais skirtingais Baudžiamojo kodekso straipsniais.

Tautietį kankinusiems lietuviams galėtų grėsti bauda, areštas arba laisvės atėmimas nuo vienerių iki dvejų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų