REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 5 dieną, 19.10 val. specialiu nuotaikingu koncertu TV3 kvies visus kartu paminėti Mokytojų dieną. Vyresniuosius šeimos narius jis sugrąžins į mokyklos laikus, o jauniesiams žiūrovams suteiks galimybę pasidžiaugti ryškiausių šalies dainininkų pasirodymais. Antradienio vakarą džiuginsiančiame muzika ir specialiais reportažais koncerte skambės ryškiausių šalies popscenos dainininkų balsai, jų gerbėjų pamėgtos dainos, o renginį ves kišenėje žodžio neieškantis „Lietuvos talentų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis ir dainingoji moksleivė Lina Joy. Įpūdingas Mokytojų dienos šventinis koncertas nepaliks abejingų ir dar kartą leis visiems kartu garsiai ištarti „Ačiū“ brangiausiems mokytojams.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotaikingą TV3 koncertą praturtins specialūs reportažai, kuriuose žiūrovai išvys ryškiausius TV3 televizijos veidus ir jų susitikimus bei išgirs sveikinimus savo buvusiems mokytojams. Pastarieji žiūrovams atskleis ne vieną intriguojančią ir tik jiems iki šiol žinomą paslaptį apie šalies žvaigždes. Jaudinančiam susitikimui su savo lietuvių kalbos mokytoja pasiryžo ir TV3 publicistinės laidos „Prieš srovę“ vedėja Audrė Kudabienė. Ji įsitikinusi, kad niekas kitas, o tik pedagogas padeda jaunam žmogui atrasti savąjį kelią.

REKLAMA

„Nors ne vienas pedagogas mano gyvenime paliko ryškų pėdsaką, ryškiausiai atsimenu lietuvių kalbos ir literatūros mokytoją Reginą Lapelienę. Prieš susitikimą su ja buvo neramu, ar pavyks po 23 metų pertraukos surasti žmogų, kuris man įskiepijo ne tik norą mokytis, domėtis literatūra, tačiau ir suformavo tam tikrą gyvenimo filosofiją. Kuomet vargais negalais pavyko Reginą surasti, jaučiausi neapsakomai laiminga. Prisipažinsiu, kad buvau abstulbusi, nes nelabai prisimenu, ką kalbėjau, ko klausinėjau ir kuo džiaugiausi. Tiesiog tai buvo nenusakomos emocijos“, – atvirauja viena geriausių šalies tiriamosios publicistikos žurnalisčių.

REKLAMA
REKLAMA

Audrė čia pat skuba patikinti, kad mokykloje buvo pavyzdinga, tačiau išranki mokslams moksleivė.

Dabar moteriai atrodo, kad geriausias mokytojas ne tik tas, kuris išaiškina dėstomą dalyką, bet kuris ir padeda moksleiviui pamatyti jį supantį pasaulį bei susirasti savąjį kelią.

„Manau, kad idelios mokytojos, kaip ir idealaus vyro ar žmonos, surasti tiesiog neįmanoma. Mokytojas tiesiog privalo gyventi tuo, ką nori įdiegti mokiniams. Mano lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja ne griežta ranka, ne šaukimu, o savo entuziazmu privertė pamilti literatūrą. Be to, tai buvo žmogus, pas kurį visuomet galėdavai rasti paguodą ir užtarimą. Tai – mokytoja, kurios filosofija žavėdavo visus aplinkinius ir, aišku, nepaliko manęs abejingos“, – šypsosi Audrė.

Jaudinantys Audrės Kudabienės bei kitų žinomų televizijos veidų susitikimai su savo mokytojais antradienį 19.10 val. nuotaikingame TV3 koncerte, skirtame Mokytojų dienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų