REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Milla Jovovich po ilgų motinystės atostogų pagaliau sugrįžusi į filmavimo aikšteles, džiaugiasi naujų darbų gausa, tačiau sako, kad nuo šiol svarbiausias jos gyvenimo vaidmuo bus tik vienas – mamos.

REKLAMA
REKLAMA

34 metų įsimintiniausia pasaulio moterimi tituluojama aktorė ir modelis teigia, kad po dukters Ever Gabo gimimo jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, tad pasikeitė visos jos vertybės ir ji daugiau nebesijaudina dėl niekų.

REKLAMA

„Buvimas mama – viską pakeičia. Viskas patenka į antrą planą, net tu pats. Svarbiausias rūpestis tampa tik tavo vaikas, daugiau niekas neberūpi. Juk kas gali būti blogiau už tavo vaiko ligą, skausmą? Arba - juk nėra nieko blogiau nei jaudintis, kad tik tavo vaikas nenukristų ir nesusižeistų. Kol dukrelei viskas gerai, tol ir mano gyvenimas bus gražus ir lengvas“, – pasakoja M. Jovovich.

Su 3 metų dukra aktorė nesiskiria niekur, net filmavimo aikštelėse. Mažylė mamą lydėjo ir Rusijoje, kur šį neseniai filmavosi naujame filme. M. Jovovich, juokais priduria neabejojanti, kad ji augina busimą aktorę: „Mano mama, irgi aktorė, sako, kad obuolys nekrenta toli nuo obels. Neabejoju, kad mano dukrele taip pat bus aktorė!“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo M. Jovovich pristato naujausią savo darbą – įtempto siužeto trilerį „Stounas“. Filme kartu su M. Jovovich vaidina ir dviejų „Oskarų“ laureatas Robertas De Niro bei dviejų „Oskarų“ nominantas Edwardas Nortonas. Žiūrovus prie kino ekranų prikaustys ne tik garsios aktorių pavardės, bet ir intriguojantis siužetas. Pagrindiniai istorijos herojai, siekdami savų tikslų, įklimpsta į pavojingą aistrų, intrigų ir nusikaltimų trikampį.

Millos Jovovich aistros dramoje „Stounas“ – jau nuo šio penktadienio, spalio 8 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų