REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“ mergaitėms kolos negana – dabar jos galvoja apie „Olialia“ salą Maldyvų salyne.

REKLAMA
REKLAMA

Tik šį savaitgalį paskelbusios apie projektą, jos jau susilaukė pasaulio dėmesio – apie jų ketinimus parašė ir BBC, ir Australijos žiniasklaida.

REKLAMA

Šioje saloje nuo 2015-ųjų metų planuojama įdarbinti tik blondines, į ją skraidintų oro linijos, kuriose dirbtų tik šviesiaplaukės/iai.

„Olialia“ prekės ženklo vadybininkė Gintarė Pukienė neigė kaltinimus diskriminacija. Pasak jos, taip norima įrodyti, jog blondinės nėra kvailos. „Mūsų mergaitės yra labai protingos, turi išsilavinimą. Visos jos nori kažko gyvenime kažko pasiekti, jos turi daugybę verslo idėjų“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris patikino, jog visos, su „Olialia“ prekės ženklu dirbančios moterys persidažo plaukus, mat pradeda dirbti su žaviomis blondinėmis.

Tiesa, tokiai idėjai nepritaria patys Maldyvų gyventojai. Paskelbus apie tokius ketinimus salų interneto tinklalapyje „Minivannews.com“, daugybė vietinių pasipiktino, jog taip būtų diskriminuojami ne balti šių salų gyventojai.

„Tai kvepia rasizmu ir neturėtų būti leidžiama“, - tvirtino internautas Abo.

Be to, tokius planus įgyvendinti gali sutrikdyti ir šalies įstatymai, mat pagal juos, 50 proc. visų viešbučių bei barų personalo Maldyvuose turi sudaryti vietiniai gyventojai.

Kitavertus, jei lietuvaitės gali įgyti tokia rudą odą, kodėl maldyvietės negalėtų pasišviesinti plaukų?

Tuo labiau, kad „Olialia“ komanda regis žino, kaip pasiekti, ko nori – šiemet laukiama net padvigubėjusio pelno – maždaug 10 mln. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų