REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienio vakarą LNK projekto „Kviečiu šokti“ šokėjai trumpam pamiršo šokius ir pakvietė... gaminti. Tiesa, itin sudėtingų viražų virtuvėje išvysti neteko, mat šokėjai kartu su savo poromis ar šokių partneriais gamino salotas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji užduotį baigė Jolanta Paulauskienė ir jos partneris Andrius Uksas. Jiedu savo kulinarinį kūrinį pavadino „Jūrine samba“. Tiesa, daugelis susirinkusių stebėjosi ne šios poros sugebėjimais virtuvėje, o išgražėjusia J. Paulauskiene, kuri šventiniam pirmadienio vakarui pasirinko itin stilingą suknelę, išryškinančią gražėjančias kūno linijas.

REKLAMA

Aktorius Andrius Paulavičius šįkart maistą gamino ne su partnere, o su į poras gautu Seimo nariu Andriumi Šedžiumi. Tiesa, prijuostas pasirišusius vyrus ne nuo pradžių lydėjo sėkmė, mat rūpindamasis ingredientais aktorius įsipjovė į vidurinį pirštą. Tačiau salotas šokėjai spėjo užbaigti.

Pareiškęs, kad gaminti negali, gali tik vadovauti, mat yra čigonas, Radžis visgi nusprendė padėti savo šokių partnerei Anai Kapustinai. Jiedu savo pagamintas salotas pavadino itin šmaikščiai – „Visų močiučių svajonė“.

Virtuvėje sukiojosi ir aktorius Sakalas Uždavinys, į poras pasirinkęs savo žmoną. Su mylimąja fotografe Agne Gintalaite atėjo ir Rimas Valeikis.

Daugiau vakarėlio akimirkų – Balsas.lt nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų