REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Greičiausiai Richardas Lorencas svajojo, jog jo biologinė mama gali būti kokia nors žvaigžde. Sulaukęs 33 metų jis nusprendė ieškoti kūdikystėje jį palikusios motinos ir apstulbo atradęs, jog jo gimdytoja – barzdota moteris, rašo oddee.com

REKLAMA
REKLAMA

Amerikos Kanzaso valstijoje gyvenančio vyro paieškos netuko ilgai. R. Lorencui buvo suteikti duomenys apie mamą – Vivianą Wheeler, sulaukusią 62 metų. Socialinių reikalų departamentas taip pat jam pranešė, jog tiek jo mama, tiek senelė turi itin retą sindromą – „laukinio vilko“ kuris pasireiškia itin gausiu veido plaukuotumu. Dažniausiai tai būna vienintelis hormonų sutrikimas, tačiau R. Lorenco motina gimė su dalinai išsivysčiusiais išoriniais vyriškais lytiniais organais. Moters kaulų struktūra taip pat vyriška.

REKLAMA

Gimus moteriai jos tėvas paprašė dukteriai pašalinti nepageidaujamus „vyriškus priedus“ – norėjo dukters. Nors Vivianai diagnozuotas vyriškų hormonų perteklius ir prognzuota, jog vaikų ji nesusilauks, tačiau moteris po cezario pjūvio pagimdė Richardą. Kūdikio tėvas cirko operatorius sūnų pagrobė ir motina jo jau nebepamatė. Septynerių Richardą įvaikino šeima, kuri apie barzdotą motiną nieko nežinojo.

V. Wheeler dar prieš susilaukiant vaiko nuo pat paauglystės demonstravo šią ligą įvairiuose pasirodymuose, cirke. Uždirbtus pinigus siųsdavo šeimai. Po šio periodo moteris nusprendė kovoti su liga ir kasdien skusdavosi, tačiau 1990-aisiais vėl grįžo prie senojo pajamų šaltinio. Auginosi barzdą ir ją demonstruodavo žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų