REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar mes skiriamės ar ne, mylimės ar ne, taikomės ar ne – tai yra tik mūsų reikalas. Galiu pasakyti tik viena, nėra dūmų be ugnies ar ugnies be dūmų. Taip ir mūsų su Arūnu santykiuose“, – interviu gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ jau šį vakarą atviraus garsioji dainininkė ir Seimo narė Inga Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar nežeidžia vyro sarkazmas ir grubūs pajuokavimai jos atžvilgiu jau antrą šeštadienį iš eilės projekto „Kviečiu šokti“ filmavimo metu, moteris teigė prie tokio vyro elgesio jau pripratusi. Tačiau čia pat prisipažino, kad per visą vedybinį gyvenimą jos sutuoktinis išties pasikeitė. „Pasikeitė, ir net negaliu pasakyti, kad labai jau į gerąją pusę“, – šyptels I.Valinskienė.

REKLAMA

Tuo tarpu laidos kūrybinės komandos kalbintas Arūnas Valinskas, paklaustas apie jo ir žmonos santykius bei kalbas esą pora skiriasi, buvo visai kitokios nuomonės.

„Man šeima ir santykiai su Inga yra brangakmenis, kurį šlifavau 23-ejus metus, ir kurio vertės, manau, ir mes patys iki šiol dar nesuvokiame“, – tikins A. Valinskas. Paklaustas, ką tuomet reiškia jo paties užuominos bei subtilumu nepasižymintys pajuokavimai Ingos atžvilgiu, A.Valinskas kaip visuomet liks ištikimas sau, ir papasakos apie ypatingą provokaciją.

Ką iš tiesų reiškia tokios skirtingos Ingos ir Arūno Valinskų šnekos apie jų porą, išgirsite jau pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“, 19.40 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų