REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Raisą Šarkienę dažnai galima pamatyti Radži koncertuose. Kiekvieną šeštadienį ji įdėmiai stebi ir kiekvieną dainininko judesį LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“.

REKLAMA
REKLAMA

Ekstravagantiška ponia išgarsėjo, kai įsivėlė į skandalingą istoriją su maestro Vytautu Juozapaičiu, pasibaigusią 5 tūkstančių litų bauda bei namų areštu net pusę metų. Tąkart ponia Raisa buvo apkaltinta išsiuntusi grasinančią žinutę ir pripažinta kalta. Ją temperamentingoji gerbėja parašė operos dainininkui Vytautui Juozapaičiui, aršiai kritikavusiam TV projekte tuomet dalyvavusį dainininką Radži.

REKLAMA

Tačiau, pasirodo, kad net daugiau nei trejiems metams praėjus, skandalingosios istorijos taip lengvai moteris pamiršti neketina. Jau šį pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ Raisa papasakos padavusi Lietuvos valstybę į Strasbūro teismą. „Reikalausiu ketvirčio milijono litų, už man mestus kaltinimus neva siunčiau grasinančią žinutę Vytautui Juozapaičiui, spaudimą, kurį patyriau iš policijos pareigūnų, nepagrįstai didelę baudą, kurią turėjau sumokėti ir įkalinimą nuosavuose namuose“, - teigs R. Šarkienė. Moteriai tuomet buvo draudžiama išeiti iš namų nuo 10 valandos vakaro iki 6 ryto.

REKLAMA
REKLAMA

„Valstybė nemato žmogaus. Ir Lietuvoj daug tokių atvejų. Rusijoj būtų kitaip. Čia visi sėdi ir bijo. Aš nesėdėsiu. Noriu, kad valstybė pripažintų, kad esu nekalta“, – papasakos Raisa Šarkienė.

Laidos kūrybinę komandą Raisa pasitiko su iš Strasbūro teismo ką tik atėjusiu patvirtinimu, kad jos byla prieš Lietuvą bus nagrinėjama, belieka sulaukti teismo. Raisa Šarkienė tvirtina, kad ji nesiuntė grasinančios žinutės Vytautui Juozapaičiui, o jos prisipažinimas pirmos apklausos metu buvo pareigūnų išgautas grasinimais ir spaudimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jie patys prašė – pasakyk, kad parašei tu ir būsi paleista. Pradėjo gąsdinti, kad Radžiui padarys problemų. Ir aš pasakiau – taip, parašiau tą žinutę“, – atviraus ponia Raisa.

Kas sieja ekstravagantiškąją Raisą Šarkienę ir dainininką Radži, bei kodėl iš septynių Raisos vyrų gyvas liko tik vienas – atsakymus į šiuos klausimus išgirsite jau šį pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo....iki...“, 19.40 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų