REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos prezidentas ir premjeras penktadienį susitikę aptarti kandidatų į Maskvos mero postą ragavo lietuvišką duoną, užsigerdami pienu.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeras į prezidento D. Medvedevo rezidenciją atvyko netuščiomis. Jis atsivežė vaišių iš parodos „Auksinis ruduo-2010“. Susėdę prie tradiciškai maistu nukrauto stalo, aukščiausi Rusijos vadovai stebint žurnalistams persimetė keliais žodžiais apie vaišes ir pagyrė lietuvišką produkciją, praneša kp.ru.

REKLAMA

Parodos „Auksinis ruduo“ spaudos tarnyba pranešė, jog Lietuvos įmonių stendus aplankęs Rusijos premjeras ne tik buvo pavaišintas duona, bet gavo ir daugiau lauktuvių. Jam svečiai iš Lietuvos įteikė suvenyrinę knygą su trauktine „Trejos devynerios“ bei dviem stikliukais.

Kalbėdami su Rusijos premjeru, Lietuvos gamintojai pasakojo apie Lietuvos žemės ūkį, eksporto situaciją, o taip pat perdavė linkėjimų nuo prezidentės.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak portalo Kp.ru, V. Putinui Lietuvos stendą aprodė ir lauktuvių įteikė Lietuvos ambasadorius. Antanas Vinkus pabrėžė, jog būtina palaikyti intensyvesnį ir konstruktyvesnį bendradarbiavimą tarp kaimyninių šalių.

Balsas.lt primena, jog Rusijos prezidentas antradienį atleido 18 metų Maskvai vadovavusį Jurijų Lužkovą, kaip praradusį pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų