REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

endrovė „Sony“ JAV surengtame kalėdinės prekybos sezono produktų pristatyme pademonstravo naują su „Google TV“ paslauga suderinamą televizoriaus modelį „Sony NSX-46GT1“, pranešė „HDGuru.com“.

REKLAMA
REKLAMA

Šis televizorius turi 46 colių (115 cm) įstrižainės ekraną, yra suderinamas su HD raiška. Prie interneto jis jungiamas arba per „Ethernet“ jungtį, arba per „Wi-Fi“ ryšį, į USB lizdą įstačius specialų USB adapterį, sakoma pranešime.

REKLAMA

„Sony NSX-46GT1“ įdiegta interneto naršyklė „Google Chrome“. Vietoj klaviatūros galima naudoti nuotolinio valdymo pultelį.

„HDGuru.com“ nuotr.

„Google TV“ platforma oficialiai turėtų būti pristatyta spalio mėnesio viduryje, bendrovė gegužės mėnesį su ja buvo supažindinusi į „Google I/O“ konferenciją susirinkusius savo produktų plėtotojus.

Naudodami „Google TV“, vartotojai galės savo televizoriuose peržiūrinėti įvairų interneto turinį – vaizdo klipus bei filmus, internetinės TV transliacijas, o taip pat naršyti po mėgiamus tinklalapius.

Rinkoje pasirodys ne tik televizoriai su įdiegta „Google TV“ funkcija, bet ir senesniems televizoriams skirti specialūs „Google TV“ priedėliai. Pirmąjį iš jų, pavadintą „Logitech Revue“, planuojama pateikti rinkai iki šių metų pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų