REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena Didžiosios Britanijos maisto gamybos įmonė turės sumokėti beveik 17 tūkst. svarų (apie 68 tūkst. Lt), nes klientas duonos kepale rado... įkeptą pelę.

REKLAMA
REKLAMA

Stephenas Forse'as iš Kidlingtono, Oksfordo grafystės, pelę forminės duonos kampe pastebėjo darydamas sumuštinius savo dukroms, rašo BBC.co.uk.

REKLAMA

Iš pradžių vyras pamanė, kad kažkoks juodulys kampe – tai tiesiog sukietėjimas, susidaręs prastai iškepus neišsimaišiusiai tešlai. Bet pažvelgęs atidžiau jis pamatė kailį.

Kai tai nutiko, kelios duonos riekės iš minėto kepalo jau buvo suvalgytos.

Toliau S. Forse'as sumuštinius teigia daręs jau iš kito duonos kepalo. „Aš atidžiai tikrinau kiekvieną riekę, nes jaučiausia ganėtinai sukrėstas, – pridūrė jis. – Man buvo bloga ir aš nebegalėjau nieko valgyti. Sėdėjau su vaikais ir žiūrėjau, kaip jie valgo.“

REKLAMA
REKLAMA

S. Forse'as apie šį įvykį pranešė Červelo apskrities savivaldybei, o visuomenės sveikatos specialistai atvyko pas šeimą surinkti įrodymų. Apžiūrint kepalą su kampe įkeptapele paaiškėjo, kad ji – be uodegos. „Nuo to man vėl pasidarė bloga, – pasakojo S. Forse'as, – nes buvo visiškai neaišku, kur dingo ta uodega: ar ji nukrito pries supakuojant duoną, ar vienas iš mano šeimos narių ją suvalgė su duonos rieke.“

Duonos gamintojui „Premier Foods“ buvo skirta 5500 svarų bauda, dar 11109.47 svaro teks sumokėti Oksfotdo karališkajam teismui.

Balsas. lt primena, kad pastaruoju metu ir Lietuvoje pasitaikė nemažai panašių atvejų, kai žmonės susidūrė su nekokybišku maistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų