REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė LeBronas Jamesas  dar atstovaudamas Klivlendo „Cavaliers“ ekipai visomis išgalėmis bandė iškovoti lygos čempionų žiedą veteranui Žydrūnui Ilgauskui.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikietis kartu su lietuviu vasarą persikėlė į Majamį. Tokį pat uždavinį L. Jamesas sieks sėkmingai išspręsti ir vilkint „Heat“ marškinėlius.

REKLAMA

„Z (Ž.Ilgausko pravardė, – aut past.) visuomet buvo vienas mėgstamiausių mano žaidėjų. Tai kažkas ypatingo turėti jį drauge ir čia, Majamyje. NBA čempionų žiedus noriu iškovoti ne tik Majamiui, bet ir Ilgauskui. Juk mes tiek visko kartu patyrėme“, – kalbėjo L. Jamesas.

Pats puolėjo giriamas Ž. Ilgauskas pripažino, jog daug kalbų sulaukęs L. Jameso sprendimas palikti „Cavaliers“ ir persikelti į „Heat“ bendraklubiui pridės dar daugiau motyvacijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Artėjantį sezoną jis turės, ką įrodyti, – tikino Ž. Ilgauskas. – LeBronas sulaukė daug neigiamų atgarsių. Tai galėjo jį suerzinti“.

Tuo tarpu L. Jamesas turėjo, ką pasakyti jį kritikavusiems krepšinio gerbėjams: „Kartais žmonių reakcija sukelia šypseną. Dauguma bando tau nurodinėti, kaip reikia elgtis ir kokius gyvenimo sprendimus priimti. Dažniausiai tokie žmonės patys neturi savo gyvenimo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų