REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės Pavilnių regioniniame parke, Belmonte, tris dienas vykusį atvirąjį Lietuvos jojimo trikovės (dailusis jojimas, krosas, konkūrai) čempionatą pirmą kartą laimėjo 31-ų metų vilnietė Elena Railienė su žirgu Grand Atlantu.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją vietą užėmė marijampolietė Rūta Undzėnaitė su Fartleku. Bronzos medalis šį kartą niekam neskirtas – didžioji dalis raitelių sudėtingoje kroso rungtyje padarė po tris klaidas ir buvo eliminuoti, o raitelis Vytautas Martinavičius, turėjęs galimybę kovoti dėl bronzos, nebaigė varžybų dėl žirgo kojos traumos.

REKLAMA

2009 metų Lietuvos važiavimo kinkiniais čempionė E. Railienė pernai šalies trikovės čempionate iškovojo sidabro medalį.

„Šiemet norėjosi pagerinti rezultatą. Džiaugiuosi, kad tai pavyko padaryti, nepaisant to, kad kliūtys buvo sudėtingos, o mano žirgas tokio lygio varžybose pasirodė pirmą kartą“, – sakė E. Railienė.

Lengvojo lygio grupėje pirmąją vietą iškovojo R. Undzėnaitė su Lavaza, antrąją – Rokas Buivydas su žirgu Quality, o trečiąją – E. Railienė su Qwattra.

Vidutinio lygio grupėje nugalėjo estė Marit Poltimae su Cosette. Antrąją vietą užėmė Evelina Dzialtuvaitė su Vanagu, o trečiąją – V. Martinavičius su Postu.

Iš viso čempionate dalyvavo trys dešimtys duetų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų