REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš savaitę operos žvaigždei Asmik Grigorian skirta 1250 litų bauda. Tiesa, kone dvigubai didesnės baudos sulaukė ir ją Rygos Senamiestyje paryčiais suėmę policijos pareigūnai. Mat skandalingoji istorija, sukėlusi gausias diskusijas Latvijos visuomenėje apie policininkų elgesį, baigėsi specialiu tyrimu. Jo metu nustatyti grubūs pareigūnų darbo pažeidimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad buvau suimta. Padėjau atskleisti tikrąjį Latvijos policininkų veidą“, - jau šio vakaro LNK laidoje „Nuo... iki...“ neslėps operos solistė A.Grigorian. Tačiau galutinis taškas šioje istorijoje dar nėra padėtas. Garsi operos solistė Asmik Grigorian neslepia ketinimų kilti į kovą prieš ją suėmusius policininkus.

REKLAMA

Prieš kelis mėnesius Latvijos sostinėje Rygoje slaptos gatvės kameros nufilmuoti vaizdai, kaip policininkai suima garsią operos solistę Asmik Grigorian internete ir žinių laidose išplito it virusas.Kaip vėliau buvo teigiama žiniasklaidoje, patruliuojantiems policininkams Lietuvos operos žvaigždė drauge su kolega, režisieriumi Viesturu Kairišu Rygos senamiestyje paryčiais užkliuvo, nes neva juos įžeidė ir nesiorientavo aplinkoje. It kokioje kriminalinėje komedijoje 29-erių metų dainininkei buvo uždėti antrankiai, mat ji priešinosi suimama. Vienam policijos pareigūnui Asmik Grigorian trenkė per veidą, kitą apspardė. O policijos komisariate grubiai įžeidė Latvijos prezidentę, ir necenzūriniais žodžiais išplūdo policijos pareigūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik dvi promilės – toks girtumo laipsnis, pasak pareigūnų, buvo nustatytas mūsų operos žvaigždei, šventusiai operos pristatymą.

„Tąkart kolegos džiūgavo ir sakė, kad su manimi eitų kad ir į kalnus, marketingo skyrius dėkojo už reklamą, mama šiek tiek persigando, o tėtis tik pasakė – mažai davei“, - aplinkinių ir tėvų reakciją po suėmimo prisimins Asmik.

„Nesigailiu nė dėl vieno savo pasakyto žodžio. Jei laiką atsuktumėme atgal, aš dar ne taip policininkus pamokyčiau“, - žodžių labai nerinks Asmik Grigorian, po skandalingo įvykio praėjus trims mėnesiams ir tik patvirtins sklandančias kalbas apie jos ugningą temperamentą. Garsi moteris taip pat prisipažins, kad dažnai aplinkiniams atrodo nesuvaldoma ir nesukalbama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tokią mano reakciją iššaukia kitų elgesys. Temperamentas čia niekuo dėtas“, - įsitikinusi A. Grigorian. Galbūt todėl, kaip interviu prisipažins garsi operos solistė, būti šalia tokių menininkų kaip ji – didelė kančia. „Tas žmogus turi būti labai atsidavęs, arba taip pat išprotėjęs. Žmonės kurie arti mūsų – didvyriai“, - tikins A.Grigorian.

Tad ar temperamentingosios Asmik Grigorian širdis šiuo metu laisva? Ir kokių veiksmų ji ketina imtis prieš ją suėmusius policininkus? Atsakymai iš garsiosios operos solistės lūpų jau šį vakarą, 19.40 val. gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki..." per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų