REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ pranešė šią savaitę du kartus padidinsianti turimų tarptautinių interneto kanalų pralaidumą – nuo 10 iki 20 gigabitų per sekundę (Gb/s).

REKLAMA
REKLAMA

„Tarptautinio interneto srautą padvigubinome atsižvelgę į sparčiai augantį vartotojų skaičių ir jų iš užsienio parsisiunčiamų duomenų apimtis. Savo klientams ir toliau užtikrinsime kokybišką ryšį ir pralaidumą jungiantis su užsienyje esančiais serveriais“, – bendrovės pranešime cituojamas „Bitės“ generalinio direktoriaus pavaduotojas technologijoms Cristobal Alonso.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Bitės“ tarptautinio interneto srautu naudojasi mobiliojo interneto vartotojai, įmonės, užsisakiusios fiksuotą internetą, bei operatoriai, perkantys „Bitės“ interneto paslaugas savo veiklai.

Užtikrindama vartotojų interneto ryšį su užsieniu, „Bitė“ bendradarbiauja su tarptautiniais interneto tiekėjais „Global Crossing“ ir „Deutsche Telekom“. Kiekvienas iš šių operatorių „Bitei“ suteikiamą ryšio srautą padidino iki 10 Gb/s.

REKLAMA
REKLAMA

„Bitės“ interneto ryšio su užsieniu srauto padidinimas yra šiuo metu vykdomo bendrovės tinklo modernizacijos projekto dalis. „Bitės“ tinklo modernizacija tęsis iki šių metų pabaigos, o atlikti atnaujinimo darbai vartotojams užtikrins didžiausią mobiliojo interneto greitį, daugiau nei 40 proc. padidins 3G ryšio padengimo teritoriją ir ženkliai sumažins techninės įrangos elektros vartojimą. Pasak C. Alonso, didėjant interneto spartai neišvengiamai turi augti ir interneto kanalų, tiek vietinių, tiek tarptautinių, pralaidumas.

Paskutinį kartą „Bitės“ tarptautinio interneto srautas buvo padidintas šių metų vasario mėnesį. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pagal bendrą tarptautinių interneto kanalų pralaidumą „Bitė“ Lietuvoje užima antrąją poziciją, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų