REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasarį pradėjusi pirmąjį išvykų turą „Už protingą Lietuvą“, Krikščionių partija aplankė pusę šalies miestų ir rajonų ir per trumpą laikotarpį narių gretas padidino 4 kartus. Per du mėnesius į partiją įstojo 4,5 tūkstančiai naujų narių, bendras skaičius jau pasiekė 6000.

REKLAMA
REKLAMA

Per rugpjūtį į partiją naujai įstojo 2 tūkstančiai žmonių, kurių dauguma ankščiau nepriklausė jokioms partijoms. Krikščionių partijos pirmininkas Gediminas Vagnorius teigia, kad bendrapartiečių gretos gausėja sparčiau nei tikėtasi ir neabejoja, kad iki metų pabaigos partija turės 10 000 narių .

REKLAMA

„Susidomėjimas Krikščionių partija didėja, nes dauguma žmonių palaiko mūsų pasiūlytą konkrečią antikrizinę Lietuvos ekonomikos gelbėjimo programą ir pastangas priversti valdančiuosius neatidėliotinai gaivinti darbo vietas ir nusmukdytas žmonių bei iždo pajamas. Pavojingai didėja be darbo liekančių darbščiausių žmonių emigracija ir valstybės praskolinimas, kyla piliečių nusivylimas nuo tiesioginių pareigų bėgančia A. Kubiliaus Vyriausybe“, – teigė centrinės būstinės vadovas Arnoldas Žvykas.

Krikščionių partija siekia atstatyti piliečių pasitikėjimą Valstybės galimybėmis, gindama žmonių ir nacionalinius interesus.„Reikalingos greitos ir protingos ekonominės permainos , tai pasieksime su  platesne piliečių parama“, – sako Krikščionių partijos pirmininkas G. Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų