REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos ekrane ir žurnaluose spindintys įžymūs žmonės, greičiausiai, turi savų grožio paslapčių. Nusprendėme išsiaiškinti, kaip įžymiems žmonėms pavyksta išlaikyti puikią išvaizdą. Gal paslaptimis pasidalins su savo gerbėjais?

REKLAMA
REKLAMA

A. Jasaitytė: svarbu vidinis grožis

Ilgus metus ant podiumo vaikščiojusi Aistė Jasaitytė-Čeburiak tikina, jog grožis – ne išorinė išvaizda, o vidinės emocijos, atsispindinčios veide. „Jei žmogaus vidus papuvęs, tokių trūkumų jokia kosmetika nepaslėpsi“, – tikino šiuo metu dukrelę auginanti moteris.

REKLAMA

A. Jasaitytė patikino, jog jos karjeros pradžioje išvaizda rūpėjo kur kas labiau nei anksčiau. Suvokimo kaita atsispindi ir jos dabartinėje veikloje – moteris yra psichologijos ir saviraiškos studijos „Pamilk save“ bendraturtė. Nusigręžusi nuo išorinio spindesio buvusi manekenė rūpinasi merginomis, turinčiomis psichologinių problemų.

29 metų moteris pripažino, jog apie nepažįstamą sprendžiame iš išvaizdos. „Negalima nesirūpinti išvaizda, reikėtų laikytis bent elementarių priežiūros taisyklių. Žmogus turi išlaikyti harmoniją – išblizgintas namo fasadas nepaslėps netvarkos viduje“, – patikino Aistė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo paauglystės manekene dirbusi A. Jasaitytė-Čeburiak pasidžiaugė, jog niekad neturėjo problemų su išvaizda. „Labai nemėgstu grimo, kas dieną išsiverčiu tik su blakstienų tušu“, – teigė Aistė, pridūrusi, jog jai svarbiau pasirūpinti sveika odos būkle, užuot trūkumus slepiant po dekoratyvine kosmetika.

Paklausta, kas vis dėlto yra jos grožio paslaptis, moteris nedvejodama atsakė: „Šypsenos ir geros emocijos – tai tikrasis grožis, atsispindintis akyse“.

I. Gudelis: moteris privalo rūpintis savimi

Izolda Gudelis viena pirmųjų šalyje turi galimybę susipažinti su grožio puoselėjimo naujienomis. Įmonės „Kristiana“ vadovo Beno žmona patikino, jog moterys tiesiog negali neskirti dėmesio sau. Ir tai – ne tuštybė, o prievolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Fragrances International“ rinkodaros vadovė, paklausta, kiek galima rasti priemonių grožiui jos vonios kambaryje, juokdamasi atsakė, kad nesuskaičiuojamai daug. „Per dieną veidui naudoju penkis kremus. Su vienu neapsieisi, jei nori atrodyti išties dailiai“, – patikino I. Gudelis.

Moteris prisipažino, anksčiau bandydavusi ir natūralias liaudiškas grožio priemones, tačiau jau ilgą laiką teikianti pirmenybę salonuose pirktoms kūno priežiūros priemonėms. „Juk agurko kaukėms laiko sunkiai atrasi. O pasitepus tinkamu kremu gausi daug daugiau – šiuolaikinės technologijos į vieną indelį sukoncentruoja visą paletę naudingų medžiagų“, – savo pasirinkimo priežastis atskleidė ponia Izolda.

REKLAMA

Paklausta, ką reiškia rūpinimasis savimi, moteris pripažino, jog tai – didelis malonumas. „Rytais man trunka pasiruošti valandą. Tačiau nelaikau tai laiko švaistymu – mėgstu atrodyti gražiai, tvarkingai. Tai – pasitikėjimo savimi pagrindas“.

I. Stumbrienės paslaptis – motinystė

Metų pradžioje antrojo vaiko susilaukusi Inga Stumbrienė prisipažino, jog pastaruoju metu itin vertinanti miegą. „Tai vienintelė grožio paslaptis. Žinoma, po motinystės... Šis džiaugsmas kuo puikiausiai kompensuoja miego trūkumą“.

REKLAMA

Moteris su džiaugsmu kalbėjo, kad augindama vaikus nesijaučia nuskriausta, jog nebepavyksta tiek daug dėmesio skirti pačiai sau. „Norėtųsi ir į grožio saloną nueiti, į kokį masažą, užsiimti grožio procedūromis, tačiau visą laiką užima vaikai. Ar gailiuosi? Tikrai ne. Vaikai suteikia tikrojo grožio“, – atskleidė buvusio šalies prezidento Rolando Pakso dukra.

Inga Stumbrienė (Fotodiena.lt nuotr.)Inga Stumbrienė (Fotodiena.lt nuotr.)

Anksčiau itin daug dėmesio išvaizdai skirdavusi Inga prisipažino, jog kiekvienai dienai jai pakanka tik tušo blakstienoms. Jei laukia ypatinga šventė – negaili laiko: šukuosenos darymas, makiažas ir tinkamų apdarų paieškos tais atvejais užima daugiau nei valandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

G. Baikštytė: neturiu jokių grožio paslapčių!

Netrukus 60 metų jubiliejų švęsianti aktorė Gražina Baikštytė nusijuokė, išgirdusi klausimą apie jos grožio receptus. „Šia tema nustojau kalbėti prieš kelis metus. Kodėl? Nes išties nieko ypatingo negaliu papasakoti!“ – patikino aktorė.

Gražina Baikštytė (Fotodiena.lt nuotr.)Gražina Baikštytė (Fotodiena.lt nuotr.)

Moteris patikino, jog savo išvaizdai jokios specialios priežiūros neteikianti, o tuo labiau – jokiais raganavimais neužsimanti. „Tai turbūt viena dažniausių temų, kuria esu kalbinama. Niekas netiki, jog išties neturiu ką pasakyti!“ – patikino G. Baikštytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų