REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini Anglijos čempionų titulą jau atiduota Londono „Chelsea“ klubui, nors naujajame „Premier“ lygos sezone sužaistos vos penkerios rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį šios dvi ekipos surems ginklus Mančesteryje.

„Chelsea“ šiuo metu yra geriausia komanda. Manau, jog jie nesunkiai laimės „Premier“ lygą, nes turi puikią sudėtį, kuri kartu rungtyniauja ne vienus metus, taip pat nuostabų trenerį“, – sakė R. Mancini.

REKLAMA

„Chelsea“ laimėjo visas penkerias žaistas rungtynes bei pelnė net 21 įvartį, tuo metu „Man. City“ žengia ketvirtoje vietoje ir atsilieka nuo lyderio 7 taškais.

Minėtoje dvikovoje R. Mancini galės remtis praktiškai vos 11 sveikų pagrindinės sudėties futbolininkų bei mėgins spręsti gynėjų stygiaus problemą.

„Neturime gynėjų rytdienos mačui, – sakė italas. – Turime tik 11-a žaidėjų, kurie yra pasirengę 100 procentų. Gaila, kad taip yra, nes tai svarbi sezono stadija“.

Anot R. Mancini, gynėjai Micahas Richardsas, Wayne'as Bridge'as, Aleksandras Kolarovas yra traumuoti, o Joleonas Lescottas ir Jerome'as Boatengas nėra pasirengę 100 procentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų