REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinančio šeštadienio vakarą TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ žiūrovų laukia ypač daug netikėtumų ir intriguojančių akimirkų. Viena jų – dviejų laidų rezultatai ir iškritusi pora. Priminsime, kad dėl išlikimo šiuo metu kovoja ir paskutines vietas kol kas bendroje lentelėje užima ką tik debiutavę Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila, Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas bei Irma Jurgelevičiūtė su Tomu Slausgalviu.

REKLAMA
REKLAMA

Kol poros intensyviai ruošiasi šeštadienio tiesioginiams pasirodymams, laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas repetuoja elegantiškus baleto žingsnelius.

REKLAMA

Populiarios šokių laidos „Šok su manimi“ vedėjas nenorėjo nusileisti kolegei, todėl ryžosi intriguojančiai avantiūrai.

„Vytautas, pamatęs, kaip jo kolegė Jurgita Jurkutė su Andriumi Kandeliu šoko rumbą, neatsispyrė idėjai scenoje pasirodyti pats. Jau kelintą laidą TV3 šokių projekto vedėjai pradeda abiejų šokiu, tačiau šį šeštadienį žiūrovų lauks staigmena – „Vilniaus baleto“, kuriam vadovauja pats Jurijus Smoriginas, balerinos ir solo partiją atliekantis Vytautas. Šiam pasirodymui jam buvo specialiai siuvamas kostiumas“, – apie V. Šapranausko įvairiapusį talentą ir būsimą pasirodymą pasakoja „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Be laidos charizmatiškojo vedėjo šokio, šeštadienį 19.00 val. prasidėsiančioje tiesioginėje transliacijoje pasirodys ir specialus svečias iš Latvijos – Lauris Reiniks.

Dainininkas visai neseniai dalyvavo analogiškame šokių projekte, kurį Latvijos žiūrovams kūrė „Just.tv“ kompanija. Tapęs šokių konkurso nugalėtoju Lauris debiutavo ir kaip TV laidų vedėjas. Ką tik išleidęs naują dainą, Latvijos atlikėjas stengiasi užkariauti ne tik savo šalies, bet ir Lietuvos melomanų širdis. Jo vasaros hitui lietuviškus žodžius parašė humoristas Justinas Jankevičius. Rugsėjo 25-osios vakarą Lauris atliks ne tik žymiąją dainą, bet ir specialų šokį, kurį jam padeda ruošti „Šokiai.lt“ šokėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų