REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ne tokie jau mes buki, vedantysis", tokiais žodžiais Vitalijus Cololo palydėjo žaidimo „Šeimų dvikova – „Akropolio" turnyras" vedėją, kuris suabejojo jo komandos atsakymu. V.Cololo su komanda spėliojo populiariausius apklausos dalyvių atsakymus į klausimą „įvardykite šalį, kurią valdo karalius" ir įvardijo Monaką. „Bet Monaką valdo ne karalius", šyptelėjo Vytenis Sinkevičius. „Aš galvoju, ką atsakė apklaustieji", teisinosi garsus humoristas.

REKLAMA
REKLAMA

Savo geografijos žinias tikrinosi ir Cololo priešininkai – Justės vaidmenį seriale „Nekviesta meilė" kurianti aktorė Grėtė Indičianskytė su trim savo vyrais. Bandydami įsijausti į paprastų apklaustųjų kailį, jie išbandė tokias šalis kaip Japonija, Tailandas, Norvegija. „Gal žinai, koks to karaliaus vardas, kuris valdo Norvegiją?", pasiteiravo Vytenis žaidėjo iš „Cololo fanų" komandos. „Net neįsivaizduoju", prisipažino jis.

Vis dėlto Cololo komandai nusišypsojo sėkmė ir jie laimėjo raundą. Keturi komandos vyrai žiūrovų džiaugsmui šoko pergalės šokį ir dainavo pergalės dainą „I feel good". Bet ar ne per anksti džiūgavo vyrai? Kitame raunde jų laukė daug sunkesnis išbandymas. Jiems reikėjo pasakyti, ką veikia vienuolės. Vienintelis atsakymas turėjo nulemti tai, ar jie pateks į finalą, ar užleis šią vietą savo fanams. Vitalijus Cololo rinkosi iš kelių komandos pasiūlytų variantų – „dainuoja chore“, „mylisi“ ir „užsiima labdaringa veikla“. Vienas šių atakymų tikrai buvo ekrane. Kurį spėjimą pasirinko komandos kapitonas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų