REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po penkių savaičių bendro darbo laidoje „Kviečiu šokti“ Inga Valinskienė ir Rolandas Vilkončius vis dažniai žiūri į skirtingas puses. Ingos ekspresyvumas atsimuša į Rolando Vilkončiaus abejingumą ir šaltumą viena seksualiausių Lietuvos moterų tituluojamai laidos partnerei.

REKLAMA
REKLAMA

Pleištas jųdviejų santykiuose – šokis. Nuo pat projekto pradžios Inga Valinskienė įkalbinėja Rolandą pašokti tiesioginiame eteryje.

REKLAMA

„Vis dar neprarandu vilties, bet...“ - nusiminusi kalba aistringa šokėja Inga Valinskienė, sunkiai ištvertianti keturias valandas tiesioginio „Kviečiu šokti“ eterio, kai kiti šoka. Panašu, kad Rolandas Vilkončius taip ir nepašnibždės Ingai į ausį: „Kviečiu šokti“.

„Žmogus turi pasirinkti ir daryti tai, kas jam labiausiai sekasi. Šokėjai turi šokti, vedėjai turi vesti laidą, o Seimo nariai – dirbti Seime“, - griežtas savo partnerei Rolandas Vilkončius. Jis tikina, kad niekada nešoko, nešoka ir nešoks.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Vilkončiaus, Valinskienės priekabiavimas užkulisiuose trukdo susikaupti tiesioginiam darbui.

„Ji mane dar ir Butkum pavadina. Andriau, tfu, Rolandai, gal pašokim?“ - ne kartą išgirstą frazę iš Ingos lūpų išdavė Rolandas.

Pasak Rolando, jam keista, kad Valinskienė niekada į šokių studiją neatsiveda Arūno Valinsko. „Galėčiau visus Ingos prašymus peradresuoti jos vyrui. Galėčiau tada dirbti ramiau ir lengviau“, - tikino Vilkončius.

„Ak taip?.. Jis taip sakė? Jam reikia Valinsko? Na, tegul tada laikosi! Bus jam Valinskas, tegul laukia šeštadienio...“ -  audringai į partnerio pastabą reagavo  Inga Valinskienė.

Kas laukia Ingos ir Rolando? Ar jie ir toliau išliks projekto pora? Šeštadienį 19 val. – tiesioginė „Kviečiu šokti“ transliacija iš Teatro arenos per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų