REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsibėgėjant antram populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ sezonui, šiųmetiniai jo dalyviai vis labiau susibičiuliauja ir vieni apie kitus sužino daug vienijančių dalykų. Štai po politiko Žilvino Šilgalio sėkmingo pasirodymo šokėjai ne tik ragavo žemaitiškų gėrybių, bet ir spėjo išsiaiškinti bendras šaknis.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo pernai kolektyve galioja ta pati nerašyta taisyklė – lyderiaujanti pora savaitgalį visus kolegas pamalonina vaišėmis. Visai neseniai kolegas žemaitiškais sūriais ir dešromis vaišino Seimo narys Žilvinas Šilgalis, šokantis su Karina Jeremian. Beragaudami gardumynus šokėjai išsiaiškino, kad nemažai „Šok su manimi“ dalyvių yra kilę iš Žemaitijos.

REKLAMA

„Vasarą, kai repetavom mūsų šeimos sodyboje Telšiuose, kiekvieną rytą valgydavome tikrą žemaitišką sūrį. Jis labai patiko mano partnerei Karinai. Mums tapus lyderiais, mama sukrovė visą žemaitiškų gėrybių lauknešėlį. Jį į studiją atvežė mano dukterėčia“, – pasakoja TV3 šokių projekto dalyvis Ž. Šilgalis.

Besivaišinant žemaitiškais gardėsiais, išaiškėjo, kad aktorė Inesa Stasiulytė yra kilusi iš Telšių ir gyvenusi netoli Žilvino mokyklos. Neseniai projekte pasirodžiusi Eglė Jackaitė taip pat gyveno šiame mieste, o Andrius Butkus yra kilęs iš Kuršėnų, kurie yra visai netoli Telšių. Žavios projekto vedėjos Jurgitos Jurkutės gyslomis irgi teka žemaitiškas kraujas – ji kilusi iš Plungės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų