REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Įspūdingu renginiu buvo paminėtas AB „Kauno grūdai“ 120 metų jubiliejus. Ta proga miestiečiams ir Kauno svečiams įmonė padovanojo didžiulį nemokamą reginį Kauno Nemuno saloje.  Solidų įmonės jubiliejų šventė ne tik visas būrys kviestinių svečių, bet ir visi kauniečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Užslinkus vakaro prieblandai renginio svečių laukė siurprizas – ant „Kauno grūdai“ pastato fasado nuo Nemuno pusės pirmą kartą Kaune buvo demonstruojamos 3D vaizdo projekcijos, transformuojančios pastatą į būtus ir nebūtus objektus.

REKLAMA

Sveikinimo žodžius šventės svečiams tarė AB „Kauno grūdai“ valdybos nariai Tautvydas Barštys, Rimantas Čelkis ir Palmyra Rimdeikienė.  Šventės „kaltininkai“ ir patys sulaukė daugybės sveikinimų ir linkėjimų iš vakaro svečių.

Vakaro metu scenoje pasirodė visas būrys Lietuvos muzikos žvaigždžių: grupė „Rasabasa“, Jurga Šeduikytė, „Iculto“, lietuviškos scenos grandai – Virgilijus Noreika, Eduardas Kaniava, Vladimiras Prudnikovas, vakaro svečiams koncertavo auksinių balsų savininkai – Merūnas ir Vaida Genytė. Vakarėjant koncerto žiūrovų aistras kaitino grupė SEL ir Kauno šampaninis choras.

REKLAMA
REKLAMA

Šventę vainikavo įspūdingas fejerverkas, kuris, organizatorių teigimu, pretenduoja tapti didžiausiu kada nors iššautu fejerverku Lietuvoje. Linksmybės iki paryčių tęsėsi ir muzikiniame klube „Combo“.

Šventės organizatoriai pasirūpino apsauga, salos apšvietimu ir kitais renginio metu būtinais statiniais,  Į Nemuno salą žiūrovai buvo kviečiami vykti pėsčiomis, o po renginio buvo suorganizuotas papildomas keleivių parvežimas į namus autobusais, troleibusais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų