REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena jauniausių LNK šokių projekto dalyvių, Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė nesiliauja stebinti savo veiklumu. Ji spėja ne tik intensyviai sportuoti, mokyti vaikus karatė, studijuoti ekonomiką Vilniaus universitete ir šokti LNK projekte.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą dienų mergina įgyvendino savo svajonę – atidarė nuosavą verslą. „Niekada nemėgau dirbti kažkam kitam. Teko būti samdyta darbuotoja, bet supratau, kad tai ne man. Visada svajojau turėti nuosavą įmonę“, – pasakoja Rita.

REKLAMA

Ritai su drauge Juste kilo idėja gaminti inovatyvų ir kol kas nematytą dalyką – batų kulnų apsaugas vairuotojams.

„Visi vairuotojai susiduria su problema, kad vairuojant labai susidėvi lygiapadžių batų kulnai. Oda nusitrina nuo nuolatinio sąlyčio su kilimėliu, kuris dažnai būna smėlėtas, šlapias nešvarus.  Mano draugei kilo mintis sukurti specialias apsaugas , kurias būtų galima užsimauti ant kulnų įlipus į automobilį ir savo batus apsaugoti nuo pradilimų, spalvos praradimo, apibraižymų“, – pasakoja Rita.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos pačios sugalvojo apsaugų dizainą, rado, kas jas pagamintų ir pradėjo apsaugas pardavinėti internete, pasivadinę www.gumix.lt . Kol kas prekyba vyksta tik Lietuvoje, tačiau Rita jau pradėjo ieškoti partnerių užsienyje.

Į klausimą, kur išleis pirmąjį savo milijoną, „Kviečiu šokti“ dalyvė atsako užtikrintai: „Investuosiu į kitą savo verslą“.

Kas žino, gal naujajame savo versle ji suderins aistrą sportui ir šokiams, karatė ir... rumbą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų