REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien 19.40 val. TV3 aštrios pokalbių laidos „Kodėl?“ studijoje – neįtikėtina pokalbių drama. Šį kartą susitiks du nesutaikomi priešai: Kedžio šalininkai ir teisėsaugos atstovai. Drąsiaus Kedžio artimųjų kova tęsiasi – ar dar įmanoma sulaukti teisingumo?

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nenoriu, kad šitie žmonės tyčiotųsi“, – prieš pat filmavimą pareiškė buvusi vaikų teisės kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė.

REKLAMA

Dar neprasidėjus diskusijai, laidos vedėja Rūta Janutienė turėjo raminti politikus ir teisininkus, kurie vos tik įžengę į studiją sulaukė karštų emocijų ir garsių šūksnių: „Gėda!“

„Tai, kas čia vyksta, yra spektaklis!“ – kas galėjo pamanyti, kad šie žodžiai tebuvo įvadas Vytenio Andriukaičio akibrokštui. Pareiškęs, kad paduos Seimo narį Saulių Stomą į teismą, viduryje filmavimo V. Andriukaitis pasuks iš studijos su įjungtu mikrofonu, ir šis užfiksuos politiko užkulisiuose sukeltą skandalą.

REKLAMA
REKLAMA

Garsūs aktoriai, visuomenės veikėjai, esami ir buvę ministrai, prokurorai TV3 laidos „Kodėl?“ studijoje susikaus beprecendentiniame argumentų mūšyje. Neringa Venckienė prieš Teisėjų tarybos pirmininkę Laimą Garnelienę ir Rimantę Šalaševičiūtę. Terorizmu kaltinta ir kankinta Eglė Kusaitė prieš Seimo žmogaus teisių komiteto pirmininką Arminą Lydeką. Kęstutis Čilinskas prieš Vytenį Andriukaitį.

Pokalbių laidos svečių diskusiją lydės audringos tribūnų reakcijos. Tiek švilpimo, trypimo ir emocijų protrūkių televizijos eteryje jau seniai nebuvo.

Faktai ir argumentai, kova ir gynyba – kur slypi nesibaigiančios bylos tiesa, šį vakarą aiškinsis pokalbių laida „Kodėl?“ 19.40 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų