REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – Kristinos Vėtaitės straipsnis „Kruvinas, bet pelningas verslas“. Nors visuomenę dažnai pasiekia signalai, kad šalies ligoninėms tragiškai trūksta kraujo, donorų kraujo upės srovena iš Lietuvos. Donorų dovanoto kraujo plazma ir šiandien parduodama užsienyje. Į kieno kišenes nubyra iš to gaunamas pelnas?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Daškinių žvaigždės jau vaikšto laisvėje“. Pinigai gali viską. Taip Kaune imta kalbėti, kai po devynių mėnesių kalėjimo į laisvę grįžo išteisintas vienas įtakingiausių ir turtingiausių miesto nusikaltėlių 42-ejų Rolandas Dromantas, pravarde Ilgas. Į Kauno kriminalinio pasaulio pažibų pusę stoja ir įstatymai, ir teisėjai.

REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su LNK generaline direktore Zita Sarakiene, kuri mano, kad komercinės televizijos Lietuvoje dirba žiaurios konkurencijos sąlygomis, todėl yra priverstos balansuoti tarp reitingus užtikrinančios paklausos ir kokybės. Palčiau apie tai skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Televizijoje klesti arši kova už būvį“.

Kartu su krintančiais lapais į įvairių paslaugų tiekėjų kišenes pradės kristi ir mūsų pinigai. Netrukus prasidės šildymo sezonas. Dalyje savivaldybių šoktels vandens ir šilumos kainos, lapkritį bus tvirtinami nauji elektros tarifai, o kur dar planuojami kitų kasdienių paslaugų įkainiai? Apie artėjančius kainų šoktelėjimus skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“ žurnalisto Martyno Pasiliausko straipsnyje „Rudeninis piniginių tuštėjimo metas“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ – žurnalistės Anos Vengrovskajos straipsnis „Užsieniečiams latviai metė jauką“. Nuo šių metų liepos 1 – osios Latvijoje įsigaliojo įstatymo pataisos, suteikiančios ypatingas lengvatas užsieniečiams, nusprendusiems įsigyti nekilnojamojo turto šioje šalyje.Tai leidimas nuolat gyventi Latvijoje, kartu be vizų keliauti po Šengeno zoną. Taip mūsų kaimynė bando kovoti su katastrofiška padėtimi NT rinkoje. Galbūt panašių lengvatų įvedimas užsieniečiams išjudintų ir stagnacijos apimtą Lietuvos NT rinką?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčiame gyvenime“ – pasaulio mažiausieji. Tik 56 centimetrų ūgio Khagendra Thapa Magara sulaukė nemenko iššūkio – susitikimo su didžiausių raumenų Anglijoje savininku. Taip pat rubrikoje skaitykite apie garsųjį „Scooby-Doo“ šou, kuris pirmą kartą gastroliuos Lietuvoje.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų