REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Greito pelno medžiotojai įsisuko į pradines, vidurines ir aukštąsias mokyklas. Studentas – suaugęs žmogus, sprendimą, ar universiteto koridoriuje verta pasikeisti mobiliojo ryšio operatorių, gali priimti sąmoningai ir atsakingai. Tačiau ko tikėtis iš besimokančiųjų vidurinėse mokyklose, ypač pradinukų, kuriems prie pat mokyklos kartu su skambiais pažadais dalijamos išankstinio mokėjimo telefono kortelės, taip siekiant juos privilioti į savo tinklą? Vaikui įgijus įprotį siųsti žinutes ar be saiko skambinti, kišenes vėliau vis tiek teks papurtyti tėveliams.

REKLAMA
REKLAMA

„Biznieriams“ nėra nieko švento – tik pinigas. Jie savo dalyvavimu suteršė net Rugsėjo 1-osios šventę. Šią dieną ir mokiniai, ir jų tėveliai, ir mokytojai būna nusiteikę pakiliai, juk tai naujų darbų, naujų vilčių pradžia. Savotiškai pakiliai nusiteikę ir biznieriai – Rugsėjo 1-oji jiems išskirtinė proga reklamuoti savo paslaugas.

REKLAMA

Atvedęs savo trečioką į vienos sostinės mokyklos Rugsėjo 1-osios renginį nustėrau. Vos tik savo kalbą baigė direktorius, o mokytojos vaikus ir tėvelius dar tik ketino kviesti į savo klases, ant scenos lyg raketa šovė žymi pramogų pasaulio persona. “Kviečiame visus vaikučius į šokių pamokas!" – ėmė raginti jauna moteris.

Nežinia, ar toks viliojimo būdas į nepigiai kainuojančią mokyklėlę pasiteisino, tačiau buvo nemalonu. Jokių tabu nebeliko. Televizijos, radijo, interneto, gatvės reklamų nebeužtenka. Lendama ir į mokyklų renginius. Galbūt netrukus per biologijos pamokas paauglėms bus dalijamos soliariumų salono skrajutės, o berniukams per kūno kultūros – maisto papildų reklama?

Rapolas, Vilnius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų