REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors tiek 64 m Cher, tiek 57 m Vladimiras Putinas atrodo puikiai ir sveikata nesiskundžia, tačiau, anot „Washington Post“, jau turėtų pagalvoti apie karjeros pabaigą. Jie – keli iš sąrašo žmonių, kurie, pasak leidinio, atsibodo pasauliui savo kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA

V. Putino nuotraukos, užsiminėjančio dziudo, alpinizmu, važinėjančio motociklu ar besimaudančio eketėje. „Gal jam jau pats metas nurimti ir kraustytis į kokią atokią vilą?“, – klausia žurnalistai.

REKLAMA

Sąrašo viršūnėje atsidūrė legendinės grupės „Rolling Stones“ vokalistas Mickas Jaggeris. Kartu su grupe jis jau paskelbė apie paskutinįjį pasaulinį turą, vyksiantį 2012 m, o apie galimą solinę karjerą nutyli. Gal pats metas poilsiui, kai tau 67 m.

Į „galimų pensininkų“ sąrašą įtrauktas ir Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Ilas. „Vadinkite jį kaip norite: lyderių liuderiu, brangiausioju lyderiu, žmonių tėvu ar didžiu generolu, tačiau jį jau seniai pasiruošęs pakeisti sūnus Kim Jong-unas“, – rašoma leidinyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp garbingo amžiaus piliečių, vis dar aktyviai besireiškiančių visuomenėje, atsidūrė milijardierius Donaldas Trumpas, muzikantas Bobas Dylanas, aktorius Harrisonas Fordas ir legendinis Prince'as.

Autoriai įtraukė ir įžymias „jaunuoles“, tačiau, jau „pakankamai įgrisusias žmonėms“. Tarp jų – Paris Hilton, kuri „yra įžymi tik dėl to, jog yra įžymi“, ir dėl savo priklsuasomybių narkotikams garsėjanti Lindsay Lohan, kurios pasirodymų filmuose nelabai kas pamena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų