REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, rugsėjo mėn. 25 dieną, Švenčionių miesto centriniame parke iškilmingai startuoja daugiau nei 100 motociklų bei keturračių savininkai išbandyti savo ištvermės. Tuo pat metu vyks tradicinė Švenčionių rajono mugė „Rudens Kermošius“.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ketvirtus metus Lietuvos Enduro klubas kartu su Lietuvos Motociklų Sporto Federacija organizuoja ištvermės ralius (enduro rally) Lietuvoje bei Latvijoje, ir šis tampa jubiliejiniu. Dešimtame ralyje taip pat pamatysime sportininkus iš Latvijos, Suomijos bei Olandijos, kurie pradės savo 200 km. orientacinį žygį po Aukštaitijos miškus. Jiems teks eilės tvarka surinkti sudėtingose vietose pažymėtus punktus neviršijant nustatytos laiko normos bei įveikti du specialius ruožus. Vienas iš jų randasi Varnionių miške, o antras Pabradės poligone. Juose ir tikimės inirtingos kovos. Nors ralyje startuoja komandos iš dviejų narių, dėl ralio sudėtingumo finišą pasiekia ne visi.

Organizatoriai žada, jog trasos sudėtingumas ir dalyvių gausa sužavės ne tik motociklų sportui neabejingus žmones. Norintys dar daugiau azarto žiūrovai galės aplankyti sunkiausiai įveikiamus punktus orientacinėje dalyje, esančius šalia brastų bei pelkių. Tokiu būdu  mažąja dalimi patys tapsite šio ralio dalyviais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų