REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Kryme vykusio „Vostočnyj bazar“ festivalio Rūta Ščiogolevaitė grįžo be apdovanojimų. Nepaisydama nesėkmės dainininkė jau planuoja kitus pasirodymus, kurių artimiausias vyks spalio mėnesį Turkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Savo balsu abejingų nepaliekanti R.Ščiogolevaitė ir ją į Krymą lydėjusi vadybininkė Kristina Kaikarienė buvo gerokai nustebusios, kai tarptautiniame festivalyje liko neįvertinti komisijos favoritais laikyti atlikėjai.

REKLAMA

„Tiek dalyviai, tiek juos vertinusi komisija buvo gerokai nustebę, kai per tiesioginę transliaciją pranešė, jog dėl laiko stokos nebėra laiko skaičiuoti komisijos balsų ir nugalėtojus reikia paskelbti iš jiems pateikto sąrašo. Įdomu tai, kad festivalyje nebuvo jokio „Grand Prix“, bet net po dvi pirmąsias, antrąsias ir trečiąsias vietas. Kai tai išgirdome, pamanėme, jog Rūta tikrai užėmė vieną pirmųjų vietų, – „Vakaro žinioms“ pasakojo K.Kaikarienė. – Apmaudu, kad įvyko, kaip įvyko. Visos prizinės vietos atiteko Azijos šalių atstovams. Regis, taisyklės tame krašte yra savitos. Po rezultatų paskelbimo net sumišę komisijos nariai priėjo prie Rūtos ir negailėjo jai palaikomojo bei pagiriamojo žodžio.“

REKLAMA
REKLAMA

O kaip į tokį akibrokštą reagavo pati R.Ščiogolevaitė? K.Kaikarienė neslėpė: „Jei prizo nebūtų gavusi ji viena, gal būtų nusiminusi. Tačiau kai nebuvo įvertinti visi trys favoritais laikyti dalyviai – Rūta, baltarusė ir airis – liko tik pagūžčioti pečiais ir garbingai priimti tai, kas įvyko.“

Tačiau ne viename tarptautiniame festivalyje gerai pasirodžiusi R.Ščiogolevaitė neketina nuleisti rankų ir jau kraunasi lagaminus vykti į kitus konkursus. Spalį Lietuvos atlikėja išmėgins jėgas Turkijoje.

Šiuo metu ji su savo vadybininke svarsto dar kelis viliojančius pasiūlymus, o jų balsinga dainininkė po kiekvieno pasirodymo užsienyje sulaukia vis daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų