REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos nariai, trečiadienį pasidalinę savo vertinimais apie įvairiuose televizijos projektuose šokančius, dainuojančius, teisėjaujančius, laidas vedančius parlamentarus, bendros nuomonės nepriėjo. Kai kurie linkę manyti, kad tokius pasirodymus reikėtų uždrausti, kiti mano, kad laisvalaikio praleidimo būdas yra kiekvieno asmeninis reikalas.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko Algimanto Salamakino asmenine nuomone, etikos sargai turėtų išreikšti savo nuomonę šiuo klausimu, nes komisija gauna kai kurių gyventojų piktų ir labai piktų laiškų, kurie klausia, kodėl komisija ir jos pirmininkas neuždraudžia šokti, dainuoti, teisėjauti, vesti laidas.

REKLAMA

Seimo narė liberalė Dalia Teišerskytė sakė nematanti problemos, kai politikas retkarčiais, pavyzdžiui, teisėjauja, bet dėl dalyvavimo ilgos trukmės projektuose ji turi skeptišką nuomonę. „Rinkėjai dažnai klausia, ar jūs šokate, dainuojate ar dirbate?“, – dėl Seimo prestižo susirūpinusi sakė D. Teišerskytė.

Nors už dalyvavimą projektuose politikai tvirtina atlygio negaunantys, Seimo narys Konstantas Ramelis linkęs manyti, kad „už dyką niekas nedirba“.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu liberalcentristas Vytautas Bogušis įsitikinęs, kad kiekvieno yra asmeninis reikalas, kaip jis leidžia laisvalaikį – vieni žvejoja, kiti medžioja...

„Tai viešieji ryšiai, gera reklama, tai daroma visam pasaulyje“, – sakė jis.

Seimo Tautos prisikėlimo partijos frakcijos narys Antanas Nedzinskas mano, kad kolegas apsvarsčius etikos sargų posėdyje niekas nepasikeistų, nebent „parašyti rezoliuciją, užregistruoti, tegul Seimas balsuoja“.

Nesivelti į realybės šou patarė konservatorius Vaidotas Bacevičius. „Jeigu jie be atlygio šoka, dainuoja, mes jų bausti negalime“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų