REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010 m. rugsėjo 14 d. akcinė bendrovė „Klaipėdos nafta“ pasirašė sutartį su „Somitekno Ltd.“ dėl paslaugų, susijusių su žalios naftos ir naftos produktų perpylimu, teikimo. Sutartis pasirašyta metams. Vadovaujantis šia sutartimi, šalys susitarė dėl vakuuminio gazolio perkrovimo per „Klaipėdos naftos“ terminalą bei nustatė šiuo laikotarpiu planuojamus patiekti ir perkrauti minimalius krovinių kiekius. Šia sutartimi „Klaipėdos nafta“ užsitikrino garantijas dėl sutartų kiekių perkrovimo bei finansines kompensacijas, jei įsipareigojimai nebus vykdomi.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši sutartis dar labiau diversifikuoja mūsų įmonės klientų portfelį bei gerina „Klaipėdos naftos“ finansines sąlygas. Tai itin svarbu šiuo metu, kai dėl esminių sutarties pažeidimų yra neaiškus tolesnis bendradarbiavimas su „Orlen Lietuva“, – sakė „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Sprendimas sudaryti sutartį su „Somitekno Ltd.“ buvo priimtas gavus suinteresuotų potencialių klientų pasiūlymus bei pasirinkus geriausias bendradarbiavimo sąlygas. Krovinių, kuriuos tieks „Somitekno Ltd.“, perkrovimui bus naudojami terminalo pajėgumai, kurie iki šios sutarties pasirašymo buvo naudojami UAB „Naftos grupė“ tiekiamų krovinių perkrovimui. Šiuo metu yra vykdoma sutarties su UAB „Naftos grupė" nutraukimo procedūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų