REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stilingas „Mini Countryman“ debiutavo šių metų pavasarį, jo gamintojai dabar rimtai svarsto šio modelio modifikacijų gamos plėtimo galimybes, o taip pat nepamiršta ir pakurstyti potencialių pirkėjų susidomėjimo šiuo automobiliu formuodami charizmatišką įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

Laikai, kai buvo galima pritraukti pirkėjus primityviais vaizdo reklamos klipais, panašu, liko toli praeityje. Šių dienų automobilių pardavimo specialistams kuriant reklaminius filmukus talkina žinomi scenaristai ir kino režisieriai. Menas ir reklama dabar žengia koja kojon, automobilių reklamos neretai tampa panašios į trumpametražius kino filmus. Vienas iš naujausių pavyzdžių- „Mini Countryman“ reklaminis filmukas pavadintas „Flow“.

REKLAMA

Reklamine juostą režisavo kino režisierius Brian Beletic, jam talkino su garsiomis kino studijomis dirbanti agentūra „BSUR“ iš Amsterdamo. Rezultatas tikrai vertas dėmesio. Mes jums siūlome pažiūrėti ne tik patį patį reklaminį filmuką „Flow“, bet ir papildomą vaizdo reportažą, apie tai kaip buvo filmuojamas šis mažumėl fantastinis darbas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų