REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinantį penktadienį, rugsėjo 17 dieną, 22 val. tik ką prasidėjusiame naujame TV6 sezone startuoja ypatingas kovinių filmų legendos, aktoriaus Steveno Seagalo realybės šou – „Stivenas Sigalas. Įstatymų sergėtojas“. Be to, kad žinomas aktorius yra užkariavęs kovinių filmų mėgėjų širdis, ilgą laiką studijavo Budizmą ir domėjosi Rytų kultūros menais, puikiai groja gitara bei domisi aplinkos apsaugos problemomis ir gina gyvūnų teises, neseniai jo gerbėjai išgirdo ir naują faktą – daugiau nei dvidešimt metų Stevenas padeda gimtojo miesto policijai.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 1980 metais Jeffersono Parisho šerifo biuro darbuotojas paprašė aktoriaus, kuriam nesvetimas aikido kovos menas, pasidalyti savo žiniomis su tarnaujančiais pareigūnais. Stevenas, daugelį metų gyvenęs Japonijoje, Luizianos policininkus turėjo pamokyti kaip dalyvauti ginkluotame sulaikyme, kovoti be ginklų ar išmokti taiklumo. Šių pratybų sėkmė Stevenui suteikė ir naujas pareigas – jis buvo pasamdytas atsarginiu šerifo pavaduotoju.

REKLAMA

Praėjus beveik 20-čiai metų A&E kompanija, sužinojusi apie legendinio aktoriaus pasiekimus, nusprendė kurti dokumentinį realybės šou.

„Ši realybė leis Seagalo gerbėjams sekti jo nusikaltėlių gaudynes bei kasdienius darbus, kuriuos jis atlieka kartu su svarbiausiais Luzianos valstijų pareigūnais. Kai Steveno dienos tarnyba baigsis, žiūrovai vis dar stebės aktoriaus gyvenimą, sužinos, ką jis veikia laisvalaikiu, kuo domisi ir kaip leidžia dienas“, – pasakoja naujo per TV6 penktadienį 22.00 val. startuosiančio šou „Stivenas Sigalas. Įstatymų sergėtojas“ kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Ir realybės šou sumanytojai, ir pats aktorius džiaugiasi šio projekto debiutu, kuris parodo policijos kasdienybę ir gerus darbus.

„Daugiau nei du dešimtmečius aš dirbau pareigūnu Jeffersono Parisho biure. Patruliavau ir buvau daugelio nusikaltėlių sulaikymo operacijų liudininkas. Tikiu, kad ši dokumentika labai naudinga. Ji parodys visą sunkų ir dėl žmonių gerovės bei saugumo atliekamą Luzianos policijos darbą. Visa tai pareigūnai daro su dideliu pasiaukojimu ir pareigingumu“, – pasakoja Stevenas Seagalas.

Nauja realybės dokumentika su legendiniu kovinių filmų aktoriumi Stevenu Seagalu „Stivenas Sigalas. Įstatymų sergėtojas“ – nuo rugsėjo 17 dienos 22 val. penktadieniais tik per TV6.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų