REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Milla Jovovich atskleidė planus kurti penktąją „Absoliutaus blogio“ dalį po to, kai paskutinioji „Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas 3D“ sulaukė didžiausios finansinės sėkmės iš visų prieš tai rodytų dalių.

REKLAMA
REKLAMA

Milla Jovovich, kuri šioje iš kompiuterinio žaidimo perdarytoje frančizėje atlieka Alisos vaidmenį, teigia, jog tokia didžiulė paskutinės dalies sėkmė veda prie to, jog bus pradėta filmuoti ir kita jos dalis.

REKLAMA

„Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas 3D“ lyginant su kitomis šio filmo dalimis – pasirodė geriausiai ir surinko didžiausias pajamas. Todėl mes tikrai kursime ir penktąją šio filmo dalį“, – be dvejonių balse kalbėjo aktorė Milla Jovovich.

34-erių gražuolė taip pat pažadėjo, jog kitas filmas bus kuriamas į pagalbą kartu pasitelkiant ir filmo fanus, besilankančius įvairiuose socialiniuose tinklalapiuose.

„Mes jau seniai bendraujame su šio filmo gerbėjais per įvairius socialinius tinklus. Manau, tai bus vienas iš pirmų filmų, kuriame fanų nuomonė apie tai, kokius herojus jie norėtų matyti ir ko apskritai tikisi iš ateinančio filmo, užims didelę filmo scenarijaus dalį. Tai bus labai interaktyvus procesas“, – mintimis interviu su „New York“ žurnalu dalijosi aktorė.

Per pirmąsias tris dienas Paul W. S. Andersono režisuotas veiksmo trileris visame pasaulyje surinko apie 27,7 mln. JAV dolerių. Lietuvoje šį filmą per pirmąjį savaitgalį atėjo pažiūrėti apie 6 tūkst. jo gerbėjų.

„Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas 3D“ jau kinuose.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų