REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats mažiausias kilmingos britų markės visureigis „Range Rover Evoque“ publikai jau žinomas. Vasarą Londone pristatytas stileiva neapsiėjo be žinomų veidų kompanijos, tuomet automobilio aplinkoje sukinėjosi ir Viktorija Beckham. Tuomet buvo kalbama, kad tai tiesiog trumpalaikis gamintojų ir garsios moters bendradarbiavimas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau dar gerokai prieš Paryžiaus automobilių parodos pradžią, kur „Range Rover Evoque“ bus viena ryškiausių žvaigždžių šio britų gaminto stende, paaiškėjo, kad Viktorija Beckham su „Land Rover“ vadovybe šnektelėjo apie abipusiškai naudingas ilgalaikio bendravimo galimybes. Pranešama, kad buvo pasirašytas ilgalaikio bendradarbiavimo susitarimas.

REKLAMA

Šio bendradarbiavimo tikslas- maksimaliai padidinti moteriškosios pirkėjų auditorijos susidomėjimą „Range Rover Evoque“. „Land Rover“ pardavimų specialistai norėtų, kad šį modelį vienodai pirktų ir vyrai, ir moterys. Tad panašu, kad Viktorija Beckham lydės „Range Rover Evoque“ dar ne viename renginyje. Pati Viktorija Beckham jau užsiminė, kad su „Land Rover“ ji dirbs 28 dienas per metus.

Vaizdo reportaže užfiksuotas pirmas V. Beckham pasirodymas su "Range Rover Evoque". Tai oficialus šio modelio pristatymas Didžiojoje Britanijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų