REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 15-ąją dienos šviesą išvys naujas portalas ekonomika.lt, o po poros savaičių – to paties pavadinimo savaitraštis. Tai bus 28-as portalas, priklausantis bendrovės „Epasas.lt“ šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas apie verslą ir pinigus

„Portalas ekonomika.lt – tai elektroninis verslo dienraštis, kuriame lankytojai galės rasti daug naudingos informacijos verslo temomis. Svetainėje bus pateikiama pati naujausia informacija apie Lietuvos ir pasaulio ekonomikos įvykius. Profesionalių žurnalistų komanda stebės ir operatyviai fiksuos naujausias žinias, procesus ir su specialistais, ekspertais juos analizuos“, – pasakojo bendrovės „Epasas.lt“ direktorius Elvijus Gudžiūnas.

REKLAMA

Svetainėje nemažai dėmesio bus skiriama valdžiai ir pinigams. Skaitytojai galės sužinoti naujausias žinias apie kainų pokyčius ir jų įtaką kiekvieno mūsų kišenei.

Ekonomika.lt žurnalistai atidžiai seks energetikos ūkio pertvarką, domėsis valdžios skolinimosi politika.

Kiekvieną dieną svetainėje bus galima rasti pasaulinėje spaudoje publikuojamų įdomiausių straipsnių, apžvalgų, pasaulinio lygio ekonomistų komentarų.

REKLAMA
REKLAMA

Portalo rubrikos „Teisė“ skaitytojai galės susipažinti su rezonansinėmis bylomis, kuriose figūruoja verslo pasaulio žmonės. Ekonomikos.lt žurnalistai iš mirties taško prikels žurnalistinius tyrimus.

Nuomonėmis apie šalyje ir pasaulyje vykstančius ekonomikos procesus dalysis žinomi Lietuvos ekonomistai, verslininkai, sparčiai populiarėjantys tinklaraštininkai.

Rubrika „Prestižas“ skiriama tam, kas nesvetima ir verslo pasaulio žmonėms – stiliui, elegancijai, prabangai.

Portale ekonomika.lt taip pat rasite visus naujausius straipsnius, kurie bus publikuojami naujame verslo savaitraštyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nemokamas verslo savaitraštis

Bendrovė „Epasas.lt“ turi dar vieną naujieną – paskutinėmis rugsėjo dienomis skaitytojams bus pasiūlytas naujas 32 puslapių solidus verslo savaitraštis „Ekonomika.lt“. Nemokamas leidinys bus platinamas verslo centruose, rimtose, žmonių lankomose valstybinėse institucijose, taip pat pasieks tūkstančius bendrovių.

Savaitraštyje kiekvienas skaitytojas ras naujienų apie Lietuvos ir pasaulio ekonomikos įvykius, informaciją apie nekilnojamąjį turtą, mokslo ir technologijų naujoves, investicijas, akcijų kainų pokyčius.

REKLAMA

Leidinys „Ekonomika.lt“ papildys bendrovei priklausančių savaitraščio „Balsas.lt savaitė“, mėnesinių žurnalų apie madą ir gyvenimo būdą „Ieva“, „Gala“, „Palmiros žvaigždės“, savaitračio „Moters savaitė“ ir laikraščio „Akistata“ gretas.

TIK FAKTAI:

„Epasas.lt“ jungia 28 portalus.

Tarp jų yra naujienų svetainė balsas.lt, socialiniai tinklai klase.lt, pazintys.lt, moterims skirti portalai mama.lt ir eli.lt.

Taip pat svetainės krepsinis.net, spekuliantai.lt, skelbimai.lt, skelbikas.lt, mokslai.lt, studijos.lt ir kiti

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų