REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš ūkio viceministro posto pasitraukė Arnoldas Burkovskis, kuris buvo atsakingas už investicijų ir eksporto skatinimo bei prekybos klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 15 dieną į jo vietą stos ūkio ministro patarėjas Daumantas Lapinskas.

Žinių, jog A. Burkovskis palieka Ūkio ministeriją, buvo pasirodę dar rugpjūčio mėnesio pabaigoje, kuomet pats viceministras atostogavo. Tačiau grįžęs į darbą jis visa tai paneigė.

REKLAMA

A. Burkovskis ūkio viceministru tapo gegužės mėnesį.

Jis nuo 1992-ųjų dirbo įvairiose finansų institucijose bei verslo įmonėse Lietuvoje ir užsienyje, tarp jų – „E energija“ įmonių grupėje, bendrovėje „Šiaulių banko investicijų valdymas“, audito bendrovėje „Arthur Andersen“ ir kt.

Prieš tapdamas ūkio viceministru, A. Burkovskis ėjo Lietuvos ekonominės plėtros agentūros generalinio direktoriaus pavaduotojo bei visuomeninio ūkio ministro konsultanto eksporto ir investicijų klausimais pareigas.

Jis taip pat daugiau nei 10 metų dėstė įmonių finansus universitetų studentams ir skaitė paskaitas kaip verslo konsultantas.

A. Burkovskis baigė Vilniaus universiteto Fizikos fakultetą, vėliau Tarptautinėje verslo mokykloje Ekonomikos fakulteto įgijo ekonomikos magistro laipsnį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų